Lepa Brena: Bila sam više gladna nego sita

Lepa Brena: Bila sam više gladna nego sita

Lepa Brena: Bila sam više gladna nego sita

Lepa Brena, koja u Karlovcima u Hrvatskoj kreće sa regionalnom turnejom, izjavila je da je na početku karijere bila više gladna nego sita i da je šest mjeseci jela samo hljeb i jogurt.

“Doslovno sam bila gladna kada sam otišla u Beograd da studiram turizam i tamo provela šest mjeseci gladna. Sjećam se kako sam očajnički štedjela novac da mogu na ekskurziju u Kupare pokraj Dubrovnika.

Jela sam hljeb i jogurt, pa ako sam htjela slatko malo sam pošećerila. Jednog dana sam totalno pokisla i na košavi stajala na autobuskoj stanici, gladna i jadna, a uz noge mi se stisnuo neki mali pas. Drhtali smo od hladnoće, nebo je proparala munja i kao da mi je prosvijetlila mozak. Rekla sam sebi: Nemam novca ni za knjige ni za hranu, od danas uzimam život u svoje ruke.

Vratila sam se u Brčko i srela sastav s kojim sam kasnije i nastupala i rekla im: “Pjevačica vam je sjajna, ali ja sam bolja”, Saša Popović je podigao naočare i to je bilo to, ispričala je Brena.

brena 1

Pjevačica, koja je napravila pravu pometnju u Hrvatskoj, otkrila je da nije sve u bogatstvu i velikom kućama.

“Odrasla sam u stanu od 50 kvadratnih metara i kao djevojčici san mi je bio da nešto napravim, da budem samostalna, a to i jesam. Ali na kraju kada ispunite sve i kada kupite auto koji želite, prsten, pa bundu, pa onu torbu i kada sve to imate i kada ujutru ustanete i pomislite na to da do WC-a imate 20 metara od kreveta ili da ste nešto zaboravili na trećem spratu kuće, shvatite da sve to u srži nema smisla.

Kuća u kojoj živimo, dok je bila puna djece i njihovih prijatelja i gdje se svako jutro pravio doručak za šestoro djece i gde se živjelo dinamično, imala je smisla. Sada je postala prazna. Smjestila bih se bilo gdje gdje ne bih čula buku automobila, bilo bi zgodno u neko selo kraj Beograda. Želim da živim opušteno i prirodno.

(Večernji list)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender