27. 09. 2021.
Ana i Jelena noćas na terenu

Ana i Jelena noćas na terenu

Dobar žrijeb za Jelenu, ne i za Anu

Obje igračice slobodne su u prvom kolu, dok će u drugom Jelena (7) igrati protiv pobjednice duela Ivon Mojsberger iz Austrije i Ivete Melcer iz Češke.

Ivanovićeva je postavljena za 11. nositeljku i takođe je slobodna u prvom kolu. Svoj nastup u Indijan Velsu otvoriće protiv bolje iz duela Elina Svitolina – Monika Puig.

Treća najbolje rangirana iz Srbije Bojana Jovanovski nalazi se u Jeleninom dijelu žrijeba i na startu turnira igraće sa domaćom teniserkom Alison Riske.

Jelena Janković ne bi trebalo da ima problema u prvoj rundi, pa ni u drugoj, gdje će joj moguće protivnice biti Magdalena Ribarikova, Petra Četkovska i Šelbi Rodžers.

Ana Ivanovic

Ukoliko prođe uvodnu fazu turnira, u osmini finala je najvjerovatnije čeka Karolina Voznijacki, koja će morati da preskoči našu Bojanu Jovanovski. Taj dio žrijeba predvodi druga nositeljka Agnješka Radvanjska koja je Jelenina projektovana protivnica u eventualnom četvrtfinalu.

Ana Ivanović je u dijelu žrijeba koju predvodi Anđelika Kerber, ali bi joj u trećem kolu najozbiljnija protivnica trebalo da bude Sloun Stivens. Ipak, Ana u trećem kolu može da preskoči Amerikanku, a potom bi išla na Anđeliku Kerber i Mariju Šarapovu u četvrtfinalu.

Eventualno polufinale donosi meč sa Kineskinjom Li Na, ili Petrom Kvitovom, ali u tom dijelu žreba ima nekoliko potencijalnih polufinalistkinja poput Dominike Cibulkove.

Bojana Jovanovski već u drugom kolu ima ozbiljan zadatak protiv Karoline Voznijacki, ali s obzirom na to koliko oscilacija ima Dankinja, ni to nije nepremostiva prepreka, javlja B92.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender