Ranko Škrbić lakše povrijeđen

Ranko Škrbić lakše povrijeđen

Ranko Škrbić lakše povrijeđen

Dobro sam, iako sam jako ugruvan i imam probleme sa pokretima u kuku. Od popodne uz asistenciju mogu da hodam i nadam se oporavku“, izjavio je Škrbić Srni, prenose agencije.

On je istakao da je do danas popodne bio na odjeljenju intenzivne njege i da su dosadašnje pretrage pokazale da nema ozbiljnijih preloma, a da su za sutra zakazani dodatni pregledi.

„Paralelno je krenula i fizikalna rehabilitacija i sve mjere koje su neophodne da se provode da ne bi kasnije došlo do komplikacija. Pretpostavljam da ću u bolnici morati ostati sedam dana, a nakon toga ići na ozbiljniji fizikalni tretman i rehabilitaciju“, rekao je Škrbić.

Saobraćajna nezgoda dogodila se juče, poslije 16.00 časova ispred aerodromske zgrade nakon što je ambasador Škrbić dočekao ministra spoljnih poslova BiH Zlatka Lagumdžiju.

Mini autobus ga je udario prilikom prelaska ulice, koja je, prema njegovim riječima, sužena i nepregledna zbog radova koji se obavljaju na proširenju aerodroma.

Škrbić kaže da se mini autobus kretao dosta velikom brzinom i da ga je udario na pješačkom prelazu i odbacio četiri-pet metara na asfalt. On je istakao je veoma brzo stigla aerodromska hitna služba, a onda ga je prevezla Hitna služba Urgentnog centra.

On je dodao da je policija sinoć uzela njegovu i izjave svjedoka.

(agencije)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender