19. 01. 2022.

Stefanović: Vučić garancija reformi, neće biti koalicije s DS!

– Samo vlada koju će formirati SNS, a predvoditi Aleksandar Vučić, sigurna je garancija sprovođenja reformi i beskompromisne borbe protiv kriminala i korupcije. Na izborima se bira ovakva vlada ili neka na čijem čelu formalno neće biti Miroslav Mišković, ali će biti taj koji odlučuje i povlači konce – ocijenio je Stefanović za “Politiku”.

Stefanović je naglasio da ga zanima samo vlada koja će biti formirana uz veliku podršku građana i većinu u parlamentu, da bi mogla brzo da donese reformske zakone, a do juna ili jula usvoji 21 takav zakon.

Potpredsjednik SNS-a je, takođe, isključio bilo kakvu koaliciju s Demokratskom strankom.

– Nismo razmišljali ni o jednoj koaliciji, niti smo s nekim o tome razgovarali, a još manje nekom garantovali da ćemo praviti koaliciju. Međutim, sada mogu da kažem samo to da je bilo kakva koalicija sa DS-om nemoguća i potpuno isključena – naglasio je Stefanović.

Stefanović je dodao i da se ne sjeća ni da je “u periodu pre formiranja sadašnje vlade čuo ni Dragana Ðilasa, ni Dragana Šutanovca, ni Borisa Tadića da imaju bilo kakav problem s Miškovićem ni sa bilo kojim drugim tajkunom”.

Izvor: Telegraf.rs

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender