06. 12. 2021.

Etihad Ervejz dolazi u Banjaluku: Novi konkurs za radna mjesta

Svi potencijalni kandidati zainteresovani za karijeru u nagrađivanom timu Etihad Ervejza treba da se prijave putem sajta.

Pored toga što kandidati moraju da imaju barem 21 godinu starosti, potrebno je i da tečno govore engleski jezik. Poznavanje i drugih jezika predstavlja dodatnu prednost.

Nakon što se kandidati prijave putem navedenog sajta, oni koji prođu u naredni krug procesa zapošljavanja biće pozvani na intervju koji će biti održan u Banjaluci 24. marta.

Detaljan opis poslova može se vidjeti na sajtu.

Obri Tid (Aubrey Tiedt), potpredsjednik sektora za goste izjavila je:

“Etihad Ervejz traži talentovane kandidate pune entuzijazma koji traže uzbudljivu i izazovnu karijeru kao dio nagrađivanog tima u vodećoj globalnoj aviokompaniji.

“Bila sam impresionirana načinom na koji su kandidati došli pripremljeni sa svojim biografijama prvi put kada smo radili intervjue za zapošljavanje u Banjaluci. Gotovo trećina ih je bila uspješnih, i ponuđena im je prilika da rade širom mreže Etihad Ervejza. Sreli smo mnogo ljudi koji će postati veoma dobri na poslovima kabinskog osoblja i još više unaprijediti ugled koji imaju usluga i kvalitet Etihad Ervejza“, rekla je gospođa Tid.

Gospođa Tid kaže da će u naredni krug proći samo kandidati sa odgovarajućim poznavanjem jezika, koji svojim prezentovanjem ostavljaju dobar utisak i čije su interpersonalne vještine na izrazito visokom nivou.

Kabinsko osoblje kompanije Etihad Airways je stacionirano u Abu Dabiju, ima sveobuhvatnu obuku i uživa pogodnosti za putovanja i smještaj.

Kabinsko osoblje kompanije Etihad Ervejz je osvojilo brojne nagrade: prošle, 2013. godine je četvrtu godinu zaredom osvojilo nagradu „Vodeće kabinsko osoblje na Bliskom istoku“, na izboru World Travel Awards Middle East, kao i prestižno priznanje „Vodeće svjetsko kabinsko osoblje“ po izboru World Travel Awards. Ove nagrade su nastavak brojnih koje je tim osvojio i nastavlja da osvaja i pobjeđuje svake godine, što daje snažan doprinos uspjehu Etihad Ervejza, vodeće svjetske aviokompanije (World Travel Awards)

(Banjaluka.com)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender