19. 01. 2022.
Preokret Srbije u Dablinu

Preokret Srbije u Dablinu

Preokret Srbije u Dablinu

‘Orlovi’ su tako pobjedom započeli novi ciklus mečeva, a v.d. selektora Ljubinko Drulović debitovao je trijumfov. U tim se vratio i Adem Ljajić.

Srbija je loše počela meč, pa je velikog kiksa Ivanovića Irska povela preko Longa. Ali, za samo petnaest minuta nastavka srpski tim je poveo. Najprije je Mekarti postigao autogol, da bi preokret donio Filip Đorđević u 60. minutu postavio konačan rezultat.

Izabranici Ljubinka Drulovića su u grču ušli u susret, a već poslije osam minuta domaćin je poveo. Branislav Ivanović i Milan Biševac su udvojili Šejna Londa, ali je desni bek Čelsija loše vratio loptu do Stojkovića, što Long koristi i lobuje istrčalog čuvara mreže.

Nije se ništa promijenilo ni u minutima koji su slijedili, pa je Long imao novu odličnu priliku. Poslije pasa Halahana izašao je sam pred gol, ali je Stojković odlično intervenisao u dva navrata.

Drugo poluvrijeme počelo je odlično, jer je, poslije odlične akcije Kolarova i Tadića, lijevi bek Sitija želio da uposli Đorđevića, da bi njegov pas Mekarti smjestio u mrežu.

Konačan rezultat postavio je Filip Đorđević poslije sat vremena igre, opet poslije akcije na lijevom boku.

(b92)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender