28. 09. 2021.

Stankoviću dodijeljena nagrada za doprinos fudbalu!

Irci svake godine dodjeljuju ovu nagradu inostranim fudbalerima, a ove je izbor pao na Stankovića, fudbalera sa najviša nastupa za reprezentaciju Srbije (103).

– Za mene je ovo jako važno. Sjajno je kada osvajate trofeje i nagrade dok igrate ali je čak i bolje kada ste nagrađeni i nakon igračkih dana. Pogotovo od nacije kakva je Irska – rekao je Stanković na svečanosti.

Na pitanje voditelja iz kojih italijanskih klubova pamti najbolje dane, Stanković je indirektno rekao da je u pitanju Inter.

– Morate dosta da se žrtvujete, ali nema poređenja sa osvajanjem Lige šampiona – dodao je as, koji je prokomentarisao i trenera Žozea Murinja.

– Znam ga veoma dobro i stvarno je “Poseban” i boriće se do samog kraja – nasmejao je Stanković prisutne, i potom se sa zajedno sa voditeljem podsjetio utakmice sa Irskom, kada mu je na drugoj strani bio protivnik Roj Kin.

Srbija i Irska se nisu plasirale na Mundijalu u Brazilu, ali polažu velike nade u kvalifikacijama za EURO 2015. godine.

– Jako mi je žao što se Srbija nije plasirala na SP. Ali znam tim i igrače, imam vere u njih. Promene su napravljene u kvalifikacionom ciklusu, i nadam se da ćemo se plasirati na prvenstvo – dodao je Stanković.

Stanković je bio na svečanosti u Dablinu, a biće i gost na prijateljskoj utakmicu između Republike Irske i Srbije.

U karijeri Stanković je igrao za Crvenu zvezdu, Lacio i Inter, sa kojima je osvojio 25 trofeja.

Izvor: Telegraf

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender