28. 09. 2021.
Srpska napredna stranka (SNS) u RS obilježila pet godina postojanja

Srpska napredna stranka (SNS) u RS obilježila pet godina postojanja

Srpska napredna stranka (SNS) u RS obilježila pet godina postojanja

Na veliko oduševljenje prisutnih članova i simpatizera stranke, govorili su istaknuti članovi Srpske napredne stranke na čelu sa predsjednikom Hadži Jovanom Mitrovićem.

sns 01

sns banjaluka 3

Obilježavanje pete godišnjice SNS- a svojim prisustvom i govorom upriličili su i predstavnici i pojedinih opozicionih stranaka u Republici Srpskoj: Nenad Stevandić ( Srpska demokratska stranka ), Zdravko Krsmanović (Nova socijalistička partija), Milanko Mihajlica ( Srpska radikalna stranka) i Dragan Čavić (Narodni demokratski pokret ).

Iz izlaganja Mihajlice i Krsmanovića moglo se zaključiti da će na predstojećim izborima zajedno sa naprednjacima djelovati u koaliciji, a najavljena je mogućnost formiranja jednog političkog subjekta, odnosno ujedinjenja ove tri stranke, što bi Srpsku naprednu stranku učinilo jednom od najvećih stranaka u RS.

sns banjaluka 2

U svojim govorima članovi naprednjaka su ponovo pozvali sve građane sa dvojnim državljanstvom da izađu na predstojeće izbore koji se održavaju u Srbiji i da podrže SNS i Aleksandra Vučića.

cavic

sns banjaluka 4

Sa svečanog skupa govornici su uputili i jasnu poruku da je Srpska napredna stranka snažnija nego ikada, jer je, kako su naveli, očigledno da je narod u Republici Srskoj željan promjena i boljeg života, po uzoru na pozitivne promjene u Srbiji, iznoseći činjenicu da se članstvo u Srpskoj naprednoj stranci u Republici Srpskoj iz dana u dan povećava, što je dočekano brojnim aplauzima sa prepunih tribina banjalučke dvorane.

(Kontakt radio)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender