Joksimović u Splitu održao koncert za pamćenje! (FOTO)

Joksimović u Splitu održao koncert za pamćenje! (FOTO)

Joksimović u Splitu održao koncert za pamćenje! (FOTO)

Joksimović je sinoć održao koncert o kome će se još dugo pričati. U Spaladium Areni, u blizini mora, na Dan žena, pred oko 12.000 ljudi, jedna za drugom nizale su s kompozicije Joksimovića uz burnu podršku publike koja je poslije dugo godina pozivanja najzad dočekala nastup jednog od najboljih pop pjevača u regionu.

Lijepo vrijeme i praznična atmosfera doprinijeli su izuzetnoj atmosferi u Areni, u kojoj je pored Splićanki i Splićana bilo i mnogo on koji su za ovu priliku stigli iz Šibenika, Vodica, Trogira, Zadra, cijele Makarske, Zagreba….

001

Arena je bila dupke puna čak dva sata uoči početka koncerta. Neposredno pred izlazak Željka na binu tribine su podrhvatale od skandiranja njegovog imena. Joksimović je svim prisutnim damama čestitao praznik, a to je izazvalo dirljivu reakciju publike, posebno djevojčica iz prvih redova koje su bacale svoje cvijeće na binu u ogromnim količinama.

– Zaista sam jedva čekao da održim koncert u Splitu – obratio se Joksimović publici poslije čega su uslijedile ovacije koje su nadjačale njegovu pjesmu.

– Hvala na ovom nezaboravnoj večeri koju sam toliko dugo očekivao – rekao je Željko Joksimović i skantautorm dirnut atmosferom na koncertu.

002

Svi viđeniji Splićani bili su na koncertu. Ložu je zakupio bivši selektor hrvatske fudbalske reprezentacije Igor Štimac, a viđene su i brojne druge estradne zvezde i javne ličnosti Hrvatske.

(Telegraf)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender