Vučić: U ubistvu Ćuruvije učestvovala država

Vučić: U ubistvu Ćuruvije učestvovala država

Vučić krenuo u oštar napad protiv tajkuna i ekstremista

“Oni znaju da se u Srbiji teško živi, ja znam da se u Srbiji teško živi i znam mnogo bolje od njih, jer od svih njih živim svakako teže i lošije. Mene morate da jurite po soliterima, a njih sve zajedno morate da jurite po vilama, i njih i ove nove ekstremiste koje danas plaćaju”, rekao je Vučić na Televiziji Prva.

On je naveo da “ekstremista” nije preterana riječ za one koji govore o ukrajinskim scenarijima i koji “hoće da spaljuju zgrade”.

Vučić je rekao da misli da je situacija veoma ozbiljna i da oni prizivaju takav scenario svakog dana, a da ljudi to moraju da razumiju.

“Oni hoće da unište normalnu, pristojnu i modernu Srbiju i našu šansu da to izgradimo”, rekao je Vučić.

On je rekao da do sad nije pominjao ime nijednog političkog protivnika, a da je slušao svašta o sebi, i dodao da mora da reaguje sada kada postaje potpuno jasno da “pokušavaju da uruše stabilnost Srbije”.

“Ja hoću jaku Srbiju, a ne slabu Srbiju, u kojoj će antisistemski poltiičari i stranke pod uticajima tajkuna pokušavati da unose nered i haos”, rekao je Vučić.

“Ljudima garantujem jednu stvar – haosa neće biti, ne zbog Vučića, nego zbog Srbije jer hoćemo da imamo jaku zemlju, da imamo taj Mercedes, da se razgovara o miru, napretku i o budućnosti, a ne o tome kako će ko kome da razbije glavu, ubije, da baci kamen na RTS, Prvu…”, rekao je Vučić.

(agencije)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender