Zvjezdani fetiši: Šta voli Rijana, a šta Lejdi Gaga

Zvjezdani fetiši: Šta voli Rijana, a šta Lejdi Gaga

Zvjezdani fetiši: Šta voli Rijana, a šta Lejdi Gaga

Da li po svom stajlingu, ponašanju ili scenama koje prave, svejedno je piše Blic.

Rijana

Ova mlada pjevačica poznata je po tome da obožava javno da govori o seksu. Kada su njene privatne fotografije iz telefona osvanule na internetu, bez i malo stresa se javno sažalila na momke kojima devojke ne šalju gole fotografije. Jednom prilikom je otkrila da je u seksu mazohista i da voli da je vezuju i bičuju. Ipak, ona kaže kako je spontanost više privlači jer ne želi da prekida seks zarad traženja bičeva i pomagala, bolje je koristiti sopstvene ruke za tu primjenu.

Eva Longoria

– Nemam averziju prema vezivanju u krevet, volim da mi muškarac veže ruke svilenom maramom. Podređen stav ima svoje prednosti – jednom je izjavila glumica. Uzgred, iako je svilena to ne znači da marama ne može da zaustavi cirkulaciju, ali ova stvar je za seks napravljene kao sigurnija varijanta lisica. Pa u ovom slučaju vam nisu potrebni ključevi, zar ne?

Nik Lečej

Dok je bio oženjen sa Džesikom Simpson, Nik je priznao da voli prljavu igru kao i da je njegova nastranost u tome što voli da nosi ženske cipele.

– Pored cipela volim “prljave” riječi u seksu, to me baš uzbuđuje. Nisam ni shvatio da imam potencijala da budem tako nastran – rekao je Nik.

Karmen Elektra

– Malo zadovoljstva, malo bola, sve je to zabava. Volim da posjećujem razne seksi šopove i da kupujem igračke, poput lisica i raznih pomagala – komentarisala je Karmen na ovu temu.

Riki Martin

Kada je novinar upitao Rikija šta voli u seksu, pjevač je rekao kako obožava da svog partnera polije toplom “vodicom”

– Obožavam “zlatni tuš”, obožavam da ga dajem. Temperatura tela i “zlatnog tuša” je različita, u tome je čar. – otkrio je pjevač svoju nastranu tajnu.

Margaret Čo

Ona je možda najinteresantnija na listi nastranih zvijezda. Za nju je vibrator “najbolja investicija ” ikada, ljubitelj je grupnog seksa i seksi žurki. Mislila je da će se promjeniti pa je tako svoju promjenu “sa dna do vrha” pretočila u istoimenu pjesmu. Opisivajući ljubav i osjećanja, koja ispunjavaju praznine u životu, nadala se da je došla do samog vrha u ljubavi i promjenila se ali ipak ostala na “dnu” i dalje nastrana u istom.

Tomi Li

Tomi je definitivno sebe okarakterisao kao velikog ljubitelja stopala

– Kao mali, volio sam da masiram stopala i to me je izuzetno privlačilo, sada volim da stavljam akcenat na stopala u seksu i zato ona moraju biti čista i lijepa. Nisam ljubitelj mirisa. – rekao je kontravezni muzičar.

Lejdi Gaga

Pjevačica koja se javno eksponira kao nastrana u krevetu može biti samo još maštovitija. Ona je priznala da voli kostime i razna odjela ali i da je grizu i ujedaju tokom seksa. Kao jedan nastrani detalj, Gaga je otkrila da često ostavi veštačke trepavice na jastuk svog ljubavnika, kao uspomenu na nju i nezaboravnu noć provedenu u zajedničkom krevetu.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender