Vučić na bini s neplaniranim učesnikom

Vučić na bini s neplaniranim učesnikom

Vučić: Samo ubjedljiva pobjeda garantuje Srbiji budućnost!

– SNS se ne bori za opstanak, već da menja sebe, Srbiju i da našoj deci obezbedi bolju i drugačiju budućnost – rekao je Vučić poručivši da samo ako SNS bude imala više glasova od svih ostalih lista zajedno može garantovati da će se sprovoditi reforme, voditi borba protiv korupcije i kriminala, da će se nešto uraditi.

Rekao je i da se dugo nije osvrtao na uvrede konkurencije, jer je mislio da zajednički treba da gradimo normalnu i pristojnu Srbiju, ali da ga je naljutilo kad je “konkurencija” prestala da napada njega, a Srbiji počela da preti ukrajinskim scenarijom, neredima i haosem.

– Tada je moja obaveza bila da im kažem: “Mene napadajte, pričajte da sam diktator, nemam problem sa tim, jer te vaše reči govore više o vama nego o meni, ali vam neću dati da srušite Srbiju, da potežete motke i puške po Srbiji” – poručio je Vučić i dodao da ko god misli da će 16. marta tako nešto da se desi, grdno se vara.

Dodao je i da svi drugi zajedno imaju jedan do dva odsto prednosti u odnosu na SNS, što treba stići i prestići do nedjelje, kako bi se sprovele reforme i budućnost Srbije bila zagarantovana, pa je stoga posrtavio cilj koji, kako je naveo, nije lak, ali garantuje sprovođenje reformi i budućnost za Srbiju.

– Taj cilj je da naša lista ima više glasova nego sve liste zajedno. Hoćemo pobedu i to ubedljivu pobedu – poručio je Vučić.

A na kritike da SNS nema politiku i da ne zna da li je to istok ili zapad, rekao je da je “naša politika da idemo u EU, ali da protiv Rusije nećemo”.

Izvor: Agencije

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender