30. 11. 2021.
Vidić od ljeta u Interu

Vidić od ljeta u Interu

Vidić tužan zbog odlaska iz Junajteda

Vidić će poslije osam godina provedenih u Junajtedu u junu preći u Inter kao slobodan igrač, a sa italijanskim timom potpisao je ugovor na tri godine.

“Na kraju sezone završiće se jedan važan dio života i karijere, a to je tužno za mene. Počeo sam da razmišljam o vremenu provedenom u klubu, lijepim i lošim trenucima. Bio sam dio velikih uspjeha Junajteda i radio sam sa mnogo ljudi koji su mi pomogli da se razvijem kao fudbaler.

Ipak, to je život i morate da krenete dalje. Radujem se novom izazovu, ali još uvijek moram da završim započet posao u Junajtedu. Imamo važne utakmice pred nama i volio bih što više da pomognem klubu u ovim teškim momentima”, rekao je Vidić za klupsku televiziju.

Vidić je ponikao u Crvenoj zvezdi, a tokom karijere igrao je za subotički i moskovski Spartak, iz kojeg je 2006. godine prešao u Mančester Junajted, gde je odigrao 287 utakmica i postigao 19 golova.

Sa engleskim klubom osvojio je pet titula u Premijer ligi, Ligu šampiona, Svjetsko klupsko prvenstvo, tri Liga kupa i pet Komjuniti šildova.

Za reprezentaciju Srbije nastupao je 56 puta i postigao dva gola.

(agencije)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender