30. 11. 2021.
Četvrta godina od smrti Ksenije Pajčin

Četvrta godina od smrti Ksenije Pajčin

Četvrta godina od smrti Ksenije Pajčin

Prema navodima medija, crnogorski maneken je držao pištolj na Ksenijinom čelu prije nego što je ispalio smrtonosni hitac, a tragovi baruta na njenim rukama ukazivali su na to da je pjevačica pokušala da odgurne pištolj. Odmah nakon prvog pucnja, Filip je stavio cijev sebi u usta i povukao obarač.

Beživotna tijela u lokvama krvi, u stanu u Nikšićkoj ulici, pronašla je Ksenijina majka Ljubica. Ksenija je sahranjena u bijelom kovčegu na Novom groblju u Beogradu, dok je Filip sahranjen na Cetinju.

Poslije ovog nemilog događaja, kod porodica nastradalih i dalje bol i tuga ne jenjavaju. Dok Ksenijina majka Ljubica još nije spremna da govori za medije o tragediji, Mirko Kapisoda, otac Filipa Kapisode, kaže da se rane sve dublje.

– Kako prolaze godine, sve mi je teže. Laže svako ko kaže da vreme leči rane, ove moje nikada neće da zacele. Svi se sa tom tugom nosimo kako moramo. Više ne pričamo šta se desilo te noći jer njega više nema, a to je najgore od svega – rekao je Mirko za dnevni list “Alo!”.

Stilista Bane Dević, kum Ksenije Pačin, i dalje ne vjeruje da pjevačice nema.

– Ove četiri godine za mene su kao vanvremenska zona u kojoj je vreme stalo. Moja tuga je moja stvar i nosim je kako moram, izgubio sam najboljeg prijatelja, koji mi je bio sve u životu. Uvek se budila pre mene, pa mi je svako jutro počinjalo njenom porukom. Eto, ne dobijam ih već četiri godine – rekao je Dević za “Alo!” i dodao:

– Njoj dugujem što sam uspešan u ovom poslu jer je prepoznala talenat u meni i gurala me da radim. Bila je pravedna, dobra i pozitivna i zato se trudim da o njoj ne pričam sećajući se samo noći kada je zauvek otišla, već i o stvarima koje je radila, pričala i čime nas je uveseljavala – zaključio je Dević i istakao da je svakodnevno u kontaktu sa Ksenijinom majkom Ljubicom.

Da podsjetimo, Ksenija Pajčin rođena je 3. decembra 1977. godine u Beogradu. Započela je karijeru kao plesačica u diskotekama, a vrlo rano se našla i u estradnim vodama, kada je postala član grupe “Dak” i snimila pjesmu “Dačo, volim te”, koja je postala hit devedesetih godina. Najozbiljnije se posvetila svojoj solo pjevačkoj karijeri, a za sobom je ostavila četiri albuma i sedam singlova.

Tokom života, Ksenija Pajčin važila je za jednu od najljepših pjevačica u Srbiji i regionu.

Izvor: Telegraf

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender