24. 09. 2021.
Djevojka iz skupe pratnje: Volim hljeb sa kavijarom

Djevojka iz skupe pratnje: Volim hljeb sa kavijarom

Djevojka iz skupe pratnje: Volim hljeb sa kavijarom

„Kad nekog vide sa mnom, znaju da mu je posao krenuo“, ovako kazuje Divna (32), atraktivna plavuša koja, kako kaže, za “hleb sa kavijarom” zarađuje kao poslovna pratnja. Divna je počela da “radi” još sa 23 godine u svom rodnom gradu kada ju je video gazda diskoteke i ponudio novac da ga prati na poslovni put u prestonicu. U Beogradu je upoznala njegove poslovne partnere kojima se kao visoka plavuša sa zanosnim oblinama odmah dopala. Na kraju se preselila u Beograd jer veći grad pruža više mogućnosti za zaradu.

VIŠE KLIJENATA U BEOGRADU

– Nisam došla zato što mi je smetalo što je cela moja palanka znala čime se bavim, sa tim sam se pomirila. Procenila sam da ću u Beogradu naći više klijenata sa više novca – kaže ova devojka koja ima samo jedno jedino pravilo – da nikada ne otkriva svoje pravo ime mušterijama.

Klijenti sa njom kontaktiraju po preporuci svojih prijatelja, a cenu joj dodatno diže i slikanje za muške časopise. A da li se i takvim devojkama događa da se kao u filmu “Zgodna žena” zaljube u svoje klijente?
– Kada se bavite ovim poslom morate da ostavite emocije po strani. Verovali ili ne, uvek sam iskrena. Ako mi se neki muškarac dopada i želim da budem sa njim, kažem mu čime se bavim, pa ako može to da prihvati super, ako ne, njegova stvar. Imam svoje razloge koji su mnogo bitniji od zabavljanja s nekim muškarcem – priča Divna.
Kako kaže, glavni razlog je teško bolesna majka.
– Mama je oduvek teško bolesna, a otac nas je napustio kada sam bila mala. Lekovi koštaju mnogo, a nisam želela da završavam fakultet i da posle radim u nekoj kancelariji za 300 evra koliko koštaju samo neke injekcije. Mnogi kažu da sam izabrala lakši put. Živite jedan dan moj život, podnosite osuđujuće poglede i uvrede okoline, pa recite da li sam izabrala lakši put! – revoltirano priča Divna.

BUĐENJE, PA TERETANA

Jedan dan njenog života počinje ustajanjem u osam ujutru i odlaskom u teretanu, jer uvek mora da bude u top formi. Slede posete kozmetičaru, frizeru, a ponekad i profesionalnom stilisti. To sve košta, ali košta i društvo takve devojke i to ni manje ni više nego 1.000 evra za veče i noć.

– Ljudi misle da mi muškarci plaćaju samo za seks, međutim, to nije istina. “Paket” koji nudim obuhvata pojavljivanje na događajima, poslovne večere na kojima se od mene očekuje da mogu da podržim razgovor i na ekonomske i na političke teme. Sledi pojavljivanje u klubu i pri želji klijenta “intimno druženje” – objašnjava svoj posao Divna.

Uvreženo je mišljenje da muškarci koji su “prinuđeni” da iznajmljuju devojke imaju neki problem ili su stari i ružni, ali Divna kaže da su to predrasude.

MLADI BIZNISMENI I GRAĐEVINCI

– Ne važi pravilo da samo starci ili neuspešni muškarci traže devojke za pratnju. Većina njih nema preko 50 godina i sasvim dobro izgleda. To su većinom ugledni biznismeni, bankari, brokeri, a prednjače građevisnki investitori. Fudbaleri isto vole devojke kao što sam ja, jer znaju da nemamo namera da im rasturamo brakove. Događalo se neretko da me iznajme muškarci homoseksualne orijentacije kako bih im glumila devojku i prikrila prave naklonosti. Što da ne, ako dobro plate, glumiću šta god treba – završava svoju priču Divna.

Tamara T. koja drži profesionalnu agenciju za poslovnu pratnju ističe da “devojke rade po preporuci”.
– Imam stalan posao u državnoj firmi, ali moja plata nije bila dovoljna za sve mesečne potrebe moje porodice. Zato sam otvorila agenciju i već pet godina mi odlično ide. Devojke izgledaju kao milion dolara, jer imamo standarde ispod kojih se ne spuštamo. Devojke idu isključivo po preporuci, a diskrecija je zagarantovana. Imamo mlade, atraktivne devojke, ali i starije gospođe koje drže do sebe. Neke od njih imaju i svoje porodice, ali to je njihova privatna stvar sve dok profesionalno obavljaju svoj posao. Makar to značilo da na kraju sastanka dođe i do seksualnog odnosa – priča ona.

(Blic.rs)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender