27. 09. 2021.
Dodik pozvao SDS da podnese zahtjev za prijevremene izbore

Dodik pozvao SDS da podnese zahtjev za prijevremene izbore

Dodik ne odustaje od starog obećanja: Prvi ću poletjeti sa aerodroma u Trebinju

Građane je najviše interesovalo rješavanje teških životih i socijalnih problema. Predsjednik Dodik je obećao da će zaustaviti zapošljavanje samo funkcionera i članova SNSD-a u javna preduzeća, i da će prioritet biti porodice u kojima niko nije zaposlen.

Uprkos teškoj ekonomskoj situaciji i velikoj nezaposlenosti, tri najveća funkcionera SNSD-a izrazili su zadovoljstvo rezultatima koje je Vlada postigla za godinu dana, a SNSD u posljednjih osam godina.

Prvi put, predsjednik Dodik javno je odao priznanje i poštovanje za rad BN televiziji i najavio da će preispitati brojne zloupotrebe i nepotizam funkcionera i čelnika svoje stranke u Hercegovini, i umjesto partijskih aktivista prednost pri zapošljavanju dati porodicama u kojima niko ne prima platu.

“Tačno je da i u našim redovima ima puno bitangi koji su zloupotrijebili stranku i povjerenje i zaposlili sve članove svoje porodice, bliže i dalje rodbine i ja sam do kraja otvorio oči kako bih ih otkrio i kaznio za takvo ponašanje”, kaže Dodik.

“Mi moramo biti puno odgovorniji i ravnomjerno rasporediti teret krize, i ja sam već sazvao sve direktore iz elektro-energetskog sektora i naredio im da zaposle osobe kojima niko u porodici ne radi jer oni moraju biti prioretet”, istakao je Dodik.

Da li je vlast isuviše kasno primijetila nepotizam, partijsko zapošljavanje, zloupotrebe i bahato ponašanje, i odlučila da pravednije rasporedi radna mjesta?

Dodik tvrdi da je ekonomska kriza omela realizaciju nekih kapitalnih projekata, ali da se od njih i dalje ne odustaje.

“Kriza je velika u cijelom svijetu, probleme imaju mnogo razvijenije i jače države od nas ali mi ne odustajemo od naših projekata i ja i koliko god da se neko ismijavao ja sada ponovo obećavam da će se sagraditi aerodrom u Trebinju i da ću ja sa njega prvi poletiti” kategoričan je predsjednik.

Premijer Cvijanović je istakla da joj ne smetaju tvrdnje političkih protivnika da je figura koja slijepo sluša Milorada Dodika. “Meni neki zlonamjerni politički protivnici spočitavaju da sam u sjenci i da slijepo slušam Milorada Dodika.

“Naravno da slušam Milorada Dodika, od njega sam od njega puno toga naučila i čast mi je da blisko sarađujem sa predsjednikom Republike Srpske koji je ujedno i predsjednik moje partije, i tako ću raditi i u narednom periodu” istakla je Cvijanovićeva.

Trebinjski Dom mladih bio je popunjen do posljednjeg mjesta. Tribina je održana pod jakim mjerama obezbjeđenja, a građane je najviše interesovalo kako da riješe brojne nepravde, teške socijalne probleme i dođu do posla.
(RTV BN)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender