19. 01. 2022.
Šiptari sa Kosova plaćali skrivanje Darka Šarića!?

Šiptari sa Kosova plaćali skrivanje Darka Šarića!?

Šiptari sa Kosova plaćali skrivanje Darka Šarića!?

Uhapšeni narko bos Darko Šarić, koji se nakon 4. godine skrivanja po zemljama Latinske Amerike i Južne Afrike našao u pritvorskoj jedinici Specijalnog suda u Beogradu, imao je pomoć Albanske mafije sa Kosova i Metohije koji su mu finansirali bjekstvo ilegalan život u kojem nije nimalo oskudijevao, saznaje Telegraf.rs!

Kako saznaje ovaj portal iz izvora bliskih istrazi srpskom narko bosu, koji je osumnjičen za šverc 5,6 tona hokaina i za pranje 22 miliona evra, godinama je život u bjekstvu finansirala grupa narko dilera Albanaca sa Kosova.

– Postoje osnovane sumnje da je grupa šiptara sa Kosova koja se takođe bavila švercom droge ali i oružja godinama finansijski pomagala Šariću da lagodno živi sve ove godine u ilegali – kaže izvor blizak istrazi.

Prema njegovim riječima istraga koja predstoji će tek pokazati da li je ta “mafija” bila ogranak kriminalne organizacije kojom je navodno upravljao Šarić ili je ona iz nekog drugog poriva finansijski pomagala srpskom narko bosu u skrivanju.

Podsjetimo Darko Šarić rano jutros je avionom sa podgoričkog aerodroma i poslije susreta sa majkom, sinom i suprugom prebačen u Beograd gdje je direkto odvežen na saslušanje u Specijalni sud.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender