30. 11. 2021.
Zasjeda vrh SNS, odluka o izborima

Zasjeda vrh SNS, odluka o izborima

SNS: Vučiću odriješene ruke za pregovore o Vladi

– Kao vojnik stranke i neko ko poštuje sve stranačke odluke, poštovaću svaku odluku koju Predsedništvo SNS bude donelo o budućim koalicionim partnerima, iako bi mi lično smetalo da sa mnom u vladi sede oni koji su do juče zagovarali nemire na ulicama i rušenje Srbije – rekao je Gašić komentarišući najavu lidera naprednjaka da će o budućoj vladi razgovarati i s Draganom Ðilasom.

Gašić je za “Danas” rekao da bi mu smetalo da sjedi sa onima koji su Miroslava Miškovića delegirali za budućeg premijera Srbije.

Na pitanje zašto je uopšte neophodno razgovarati sa DS poslije onoliko ružnih riječi u kampanji, Gašić je rekao da iz SNS za DS niko nije ništa ružno rekao, a da je Vučićev poziv znak poštovanja onog dijela Srbije koji je glasao za tu opciju.

Gašić, koji, kako kaže, može da razume svaku opozicionu priču, ali ne kritiku, radi kritike, smatra da je rano da se govori o koalicijama, ali da će SNS razgovarati sa svima koji mogu da pomognu Srbiji.

Na pitanje da li je, kako pojedini mediji pišu, NDS Borisa Tadića poželjan koalicioni partner, i ima li istine da je za SNS prihvatljiv SPS, ali ne i PUPS i JS Dragana Markovića Palme, Gašić je ponovio da je rano govoriti sa kim će SNS u koaliciju.

– Svako ko želi da s dobrim idejama i dobrim radom pomogne da se Srbija vrati na pravi put uvek je dobrodošao – naglasio je Gašić.

Izvor: Telegraf.rs

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender