Trajković: Gura se da Zvezda bude prva

Trajković: Gura se da Zvezda bude prva

Trajković: Gura se da Zvezda bude prva

“Nije moje da pričam, ali cijela država vidi da svi guraju da Zvezda bude prva. Mislim da će to morati da dokažu, ali ne kroz novine i javnost. Mi smo ubjedljivo najbolja ekipa i to ćemo dokazati tamo gdje bi i trebalo, na terenu. Oni se ponašaju kao da su već osvojili titulu, a moraće baš da se pomuče da nas svrgnu sa trona. Nije ništa gotovo“.

Trajković je u januaru iz Vojvodine došao među crno-bijele.

“I prije dolaska u Partizan sam znao da je ovo najveći klub u državi, a poslije skoro dva mjeseca na novoj adresi jasno je da je ovo institucija. Ovo je sredina koja zahtjeva dokazivanje na svakom treningu i utakmici, što meni prija.

Svako ko nije spreman na pritisak, nije ni za Partizan. Što se tiče igre, iz utakmice u utakmicu pokazujemo da igramo sve bolje. Bez obzira na to što nam Zvezda bježi bod, mislim da ćemo biti prvi i ove godine“, kaže Trajković za Novosti.

Štoper crno-bijelih pozvao je navijače da podrže tim u predstojećim mečevima.

“Imali smo dobru atmosferu i protiv Radničkog, ali bih ovom prilikom poželio da tribine budu još punije, stvarno su nam navijači potrebni u ovom trenutku. Veliki je pritisak na nama i zato su nam ’grobari’ potrebni da zajedno odbranimo titulu“, zaključio je Trajković.

U sljedećem, 20. kolu Jelen Superlige Partizan na svom terenu dočekuje Slobodu.

(Novosti)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender