06. 12. 2021.
Vlada Mandić: Nisam u vezi s Anom Nikolić!

Vlada Mandić: Nisam u vezi s Anom Nikolić!

Vlada Mandić: Nisam u vezi s Anom Nikolić!

Kapiten rukometnog kluba Partizan i odbornik SNS Vlada Mandić demantovao je tvrdnje da je u vezi s Anom Nikolić! On je kao gost u emisiji „Skaj za vas“ na TV Skaj plus, koju vodi Sanja Radinović, istakao da mu mnogo smeta to što se njegovo ime u posljednje vrijeme sve učestalije povezuje s ovom pjevačicom, pa je rešio da tome stane na kraj.

Sve negira

– Nisam u vezi s Anom Nikolić! – kategorički je negirao Mandić.

Kad je Sanja postavila Vladi pitanje da li mu smeta što ga često povezuju s javnim ličnostima, kao i sada sa atraktivnom pjevačicom, koja je priznala da je emotivno ispunjena s njim, on je naglasio:

Naravno da mi smeta, pogotovo što su te tvrdnje uglavnom netačne, kao i ova sada! Kada sam bio mlađi, nisam toliko obraćao pažnju na te stvari, ali sada kad čujem da me neko nazove plejbojem ili kako već, baš se iznerviram – rekao je Mandić.

Svakako je ovom negativnom imidžu doprinijela i Ana kad je Vladi za njegov 33. rođendan poklonila odijelo od 1.000 evra. Pjevačica je u međuvremenu postala i njegov podstanar u zgradi čiji je on vlasnik i u kojoj i živi, pa su govorkanja o njima kao paru još lakše zaživjela pošto su komšije.

Ipak, najviše ulja na vatru dolila je Nikolićeva kad je u intervjuu za Stori progovorila o svom stanodavcu i dala nagovještaj da su možda i u tajnoj vezi:

Vlada odnedavno stanuje blizu mene i moram da istaknem da imam najljepšeg i najslađeg komšiju. Zamislite koliko sam zbog toga srećna žena. Pošto živimo u istom stambenom kompleksu, često se viđamo. Kao što rekoh, imam prelijep pogled na komšiluk. Trenutno nemam dečka, ali imam simpatiju, a da li je to komšija, ne mogu sad da vam otkrijem – zagolicala je Ana javnost.

Ona se nadala djeci

Nakon ovih insinuacija uslijedile su i Anine izjave da je s Vladom u vezi, te da ju je osvojio patrijarhalnim vaspitanjem i da čak priželjkuje potomstvo s njim.

Međutim, Mandić je zapečatio ovu priču. Nema ništa od veze s Anom!

(Kurir)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender