16. 01. 2022.
Protest u Banjaluci: Borci poručili “Dobili smo RS, a izgubili bitku protiv kriminalaca“ (VIDEO)

Protest u Banjaluci: Borci poručili “Dobili smo RS, a izgubili bitku protiv kriminalaca“ (VIDEO)

Borci pisali banjalučkim odornicima: Borimo se za prava, a zovu nas izajnicima

Optužbe stižu od istih onih koji su izdali RS bjesomučno je kradući i siromašeći sve nas. U njihovim redovima sjede oni za koje smo dokazali da su na početku rata bili pripadnici Zengi – i to ne prisilnom mobilizacijom već DOBROVOLJNIM prijavljivanjem. Zoran Novaković, načelnik Odjeljenja za komunalne i stambene poslove i poslove saobraćaja u Administrativnoj službi grada Banjaluka i generalni sekretar Gradskog odbora SNSD-a bio je pripadnik Zengi – što je potvrdilo Ministarstvo odbrane Republike Hrvatske.

Zoran Novaković danas pred kamerama obilazi gradilišta na kojima se grade stanovi za porodice poginulih boraca. Bivši pripadnik Zengi, takođe pred kamerama, sklanja suprugu poginulog borca da ne “ometa” slikanje zvaničnika RS.

Poštovani odbornici, tražimo od vas da osudite to licemjerje vladajućih struktura RS i grada Banjaluka i podržite naš zahtjev upućen gradonačelniku Slobodanu Gavranoviću da smijeni Novakovića s mjesta načelnika Odjeljenja za komunalne i stambene poslove i poslove saobraćaja. Tražimo da se zahtjev o Novakovićevoj smjeni uvrsti u dnevni red 18. zasijedanja Skupštine grada Banjaluka.

Štab nezadovoljnih boraca Republike Srpske

 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender