19. 01. 2022.
Denis Marjanović brani pojas

Denis Marjanović brani pojas

Denis Marjanović brani pojas

– Riječ je o veoma iskusnom borcu, koji je do sada imao 92 borbe u kojima je zabilježio 69 pobjeda (25 nokautom) i 23 poraza. Prije četiri godine osvojio je titulu evropskog prvaka u kik-boksu – naglasio je Marjanović.

On je titulu odbranio prošle godine u septembru, kada je dvorani “Borik” pobijedio Nijemca Marka Ašenbrenera.

– Od tada praktično nisam prestajao sa radom i stalno treniram. Već sada sam u solidnoj formi, a ostalo mi je da odradim još visinske pripreme na Kozari, gdje planiram da odem na 14 dana. Poslije toga slijedi brušenje forme u Novom Sadu gdje ću raditi sa nekoliko sparing-partnera – nastavio je Marjanović.

Iza njega je veoma uspješna godina, jer je u 2013. imao pet pobjeda u isto toliko mečeva.

– To nije promaklo čelnicima “K-1”, čiji su najpoznatiji članovi: Remi Bonjaski, Piter Aerts, Mirko Filipović, Ernesto Hosp… Ponudili su mi početnički ugovor na dvije borbe (tri runde po tri minuta). Prvi meč imaću 12. aprila u Španiji, u Majorci, a rival će mi biti domaći borac, Mojzes Ruibal, a drugi u Rumuniji, mjesec dana kasnije.

Ukoliko sve bude po planu otvara mi se mogućnost da potpišem mnogo kvalitetniji ugovor, sa daleko povoljnijim uslovima, ali i mnogo više borbi širom svijeta. Vjerujem da ću uspjeti i da ću postati prvi borac iz Republike Srpske kojem se pružila prilika da nastupi pod zastavom “K-1” – dodao je Marjanović.

(Glas Srpske)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender