24. 09. 2021.
Ivanovićeva srećna: Samo da nastavim ovako

Ivanovićeva srećna: Samo da nastavim ovako

Ivanovićeva srećna: Samo da nastavim ovako

“Srećna sam kako sam danas igrala, posedno na kraju prvog i u drugom setu. Zadovoljna sam, jer sam uspjela da ostanem smirena poslije dosta lošeg početka, uspjela sam da vratim taj brejk i poslije sam postala dosta agresivna, pogotovo sa forhend strane i do kraja sam odigrala dobar meč”, rekla je Ivanović novinarima u Majamiju.

Ivanovićeva se plasirala u osminu finala masters turnira u Majamiju, pošto je u dva seta pobijedila Flaviju Penetu iz Italije – 6:4, 6:3. “Srećna kako sam igrala prva dva meča i želim da nastavim u tom tempu”, kazala je ona. Peneta je u Majami došla poslije pobjede na turniru u Indijan Velsu.

“Igra dobar tenis u posljednje vrijeme, u dobroj je formi, očivala sam težak meč danas, naročito jer je došla poslije trijumfa u Indijan Velsu”, rekla je Ivanović.

Na pitanje novinara da li ona i njen trener postavljaju cilj za svaki turnir, ona je rekla da su više fokusitani na “širu sliku”. “Ne postavljamo cilj do kog kola, dokle treba da stignem… Na svakom turniru idem na pobjedu, ali se fokusiramo i na stvari na kojima želimo da radimo, više gledamo veliku sliku i na plan koji imamo”, rekla je Ivanović.

(b92, agencije)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender