06. 12. 2021.
Vladi Georgievu obožavateljka tri dana spavala ispred vrata!

Vladi Georgievu obožavateljka tri dana spavala ispred vrata!

Vladi Georgievu obožavateljka tri dana spavala ispred vrata!

Vlado cijeni ljubav poštovalaca njegove muzike i raduje se svakom znaku pažnje, međutim, nedavno se iznenadio kada je jedna njegova obožavateljka tri dana spavala na njegovom pragu. Naime, pjevač je bio šokiran kada je ispred svog stana vidio nepoznatu djevojku kako leži kod vrata i čeka da ga vidi i popriča s njim.

Bilo je zaista zastrašujuće i naravno da je bio šokiran kada je ugledao kako djevojka leži i spava na njegovom pragu. Prvi put je nepoznatu osobu zamolio da ode, ali kada je već drugi dan vidio da je vrag odnio šalu, obratio se nadležnim organima.

Ovo je zaista prvi put da mu se tako nešto desilo jer ga fanovi obično obraduju lijepim stvarima – priča za list “Alo” pjevačev dobar prijatelj i dodaje da je Georgiev uvijek raspoložen da popriča sa svojim fanovima i da se s njima rado viđa.

http://www.youtube.com/watch?v=qmoLxvtgbu4

Navikao je on na razne situacije sa ljepšim polom jer važi za velikog zavodnika. Ima tu svačega. Prije neki dan mu je neko na kvaku ulaznih vrata okačio čipkani veš. On se samo nasmijao i prihvatio ovaj neobičan dar – dodaje naš izvor, a kada smo pozvali Georgieva da nam prepriča šta se zapravo desilo, on nam je objasnio da je navikao na razna iznenađenja, a o djevojci koja je spavala ispred njegovih vrata nije želeo da priča.

– Navikao sam na različite poklone od svojih fanova i gotovo uvijek im se obradujem, ali moram da priznam da me je ovaj poklon stvarno iznenadio i nasmijao. Nije to prvi put, dešavalo se to i ranije. Zahvaljujem se na poklonu i siguran sam da će vlasnica uživati na koncertu u „Areni“ 16. maja – rekao nam je vidno raspoložen Vlado, koji je žurio na trening, U njegovom stilu nam je čestitao Dan sreće, koji je bio u četvrtak.

Inače, Vlado priznaje da njegova popularnost i ljubav poštovalaca njegove muzike imaju i drugu stranu, ali da se raduje svakom znaku pažnje u granicama normale. Pokloni pred veliki koncert pljušte sa svih strana. On ne krije da se njegov život potpuno promijenio otkad je stekao popularnost i da je njegov privatni život postao javna svojina, iako se trudi da ga zaštiti.

(Alo)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender