Emina Jahović: Danijel nema šanse pored mog Lukijana!

Emina Jahović: Danijel nema šanse pored mog Lukijana!

Emina Jahović: Danijel nema šanse pored mog Lukijana!

Emina Jahović pred superfinale najpopularnijeg pjevačkog šoua u regionu navija da u „X faktoru“ pobijedi njen kandidat Lukijan Ivanović.

U razgovoru za Kurir priznaje da i dalje stoji iza svog postupka kojim je „presudila“ da Ilma Karahmet napusti takmičenje, dok za Kristinu Kovač kaže da je OK djevojka, iako sa njom nije na istoj talasnoj dužini.

– Nadam se da će Arena biti puna i da ćemo svi uživati u dobrom šouu sa našim fenomenalnim superfinalistima! Moj favorit za pobjedu je Lukijan jer u svoje dječake vjerujem od samog početka. On je taj kompletan „X faktor“ koji tražimo, a nadam se da će to publika u superfinalu i prepoznati.

Mnogi taj „X faktor“ vide u Danielu Kajmakoskom!

– Kao što rekoh, čvrsto vjerujem u Lukijana i njegov trijumf u prvom regionalnom „X faktoru“.

Grize li te savjest što si ti na neki način „presudila“ Ilmi Karahmet?

– Nažalost, ja sam bila ta koja je morala da glasa posljednja, a da nije bilo tako, sve bi mi bilo lakše. Što se tiče moje odluke o Ilmi, bila sam i više nego jasna, ali pošto ljudi obično tumače svako na svoj način – obično se stvari iskomplikuju. Nijednog trenutka nisam omalovažila Ilmin neprikosnoveni talenat i anđeoski glas.

Na svakoj probi sam se divila iznova i slušala je sa uživanjem, ali postoji nešto što mi koji se bavimo ovim poslom znamo, a takmičari i publika ne znaju… I zato smo tu. I dalje stojim iza odluke da je Ilma veoma mlada, da ne kažem još dijete, i da je za ovaj posao potrebna emocionalna zrelost da bi mogla da se nosi sa svim što ovaj posao donosi.

Dotiču li te njene kletve?

– Mislim da je ta Ilmina reakcija upravo potvrda ovog što sam navela i samo me je učvrstila u uvjerenju da sam donijela ispravnu odluku. Kad sazri i bude znala šta hoće, znaće da isfiltrira i kontroliše svoj bijes, podnese poraz stoički jer život će je naučiti da ponekad i mali poraz zna da bude najbolja lekcija i spas od goreg. Nauči nas da budemo strpljivi i jači jer ovaj posao je maraton, a ne trka na 100 metara.

Da li bi se i pod kojim okolnostima vratila u Srbiju da živiš?

– Pa ja na neki način i dalje živim u Srbiji (smijeh). Mnogo vremena provodim ovdje i zaista mi ne smeta, a ni mojoj porodici što smo svi nekako na relaciji Beograd – Istanbul. Mislim da ćemo jednog dana bukvalno živjeti pola godine ovde, a pola godine u Istanbulu.

emina 2

Otkud saradnja sa Sergejem Ćetkovićem za njegovu evrovizijsku pjesmu?

– Došlo je sasvim spontano, kada me je pozvao i rekao da mu ne ide najbolje tekst za kompoziciju koju je uradio za Evroviziju. Čula sam je i odmah je došao taj divan refren po kojem je i dobila naziv „Moj svijet“. Mislim da ima pobjedničku pjesmu i rado ću ga podržati i u Danskoj ako uspijem to da uklopim sa mojim obavezama vezanim za novi album i lansiranje mog parfema.

Da li si uspjela da nađeš zajednički jezik sa Kristinom Kovač?

– Mislim da je OK djevojka, koja ima svoj način rada i razmišljanja i vrlo je iskrena i dobra u mentorskom poslu. Razumije se u muziku, ali nas dvije jednostavno nismo na istoj talasnoj dužini. To je, međutim, ono što je i potrebno za ulogu žirija u „X faktoru“. Produkcija šoua uradila je odličan posao jer im je cilj bio da imaju četiri potpuno različita umjetnika koji će pred kamerama imati sladak konflikt.

(Kurir)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender