Lukijan Ivanović: Spreman sam za Arenu, neka pobijedi najbolji

Lukijan Ivanović: Spreman sam za Arenu, neka pobijedi najbolji

Lukijan Ivanović: Spreman sam za Arenu, neka pobijedi najbolji

Skroman, ali i uvjeren da može otići do kraja je Banjalučanin Lukijan Ivanović koji je svojim talentom i raskošnim glasom uspio da uđe u finale muzičkog šou programa “X Factor”, koje je na programu u nedjelju u “Areni”.

– Presrećan sam jer sam ispunio očekivanja svih koji su me podržavali ovih sedam mjeseci, a ima ih od Vardara do Triglava. Zahvaljujem im, jer bez njih ne bih ni stigao u superfinale – kaže Lukijan.

Prenoseći detalje sa priprema za finale, Lukijan kaže da je među finalistima opuštena atmosfera i da jedni druge bodre pred odlučujući nastup.

– Svi smo zadovoljni jer smo se izborili za superfinale. Mi smo kao porodica, a najviše podrške pružamo jedinoj dami među nama Tamari Milanović – kazao je Lukijan.

Kako se finale bliži, obaveza je sve više, a pritisak medija postaje sve veći. Lukijanu dani prolaze u neprestanom pojavljivanju u televizijskim emisijama, gostovanjima na radiju i fotografisanju za časopise.

– Uh, naporno je… Kažu to je normalno, jer je takav život nas poznatih – šali se Lukijan.

Kada se završi finale i sve se stiša, Lukijan ima jednu želju, da snimi pjesmu.

Kako ću to realizovati, ne znam. Nešto se priprema. Neka prođe ovo takmičenje, pa ćemo o tome pričati poslije. Volio bih da snimim duet sa Eminom Jahović, ona je imala uspješnu saradnju i pisala je pjesme za duete sa Sašom Kovačevićem, Dinom Merlinom i Dženanom Lončarevićem koji su postali veliki hitovi. Pa vidjećemo, možda i bude neka duetska pjesma – kaže Lukijan i dodaje da mu je Emina pružila veliku podršku i da mu njeni savjeti mnogo pomažu u pripremama za finale.

Navijači

Lukijan Ivanović je kazao da će iz Banjaluke zahvaljujući “Nestro petrolu” i vinariji “Jungić” u nedjelju u Beograd doći autobus sa navijačima.

– Mnogi Banjalučani, ali i navijači iz drugih gradova su najavili dolazak u privatnoj režiji na superfinale. Biće tu navijača iz Čajniča, Foče, Bijeljine, Dervente, Doboja. Srećan sam zbog toga – kazao je Lukijan.

(Glas Srpske)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender