06. 12. 2021.
Ceca ispunila želju bolesnoj Selmi: Ti si razlog zbog kojeg se borim!

Ceca ispunila želju bolesnoj Selmi: Ti si razlog zbog kojeg se borim!

Ceca ispunila želju bolesnoj Selmi: Ti si razlog zbog kojeg se borim!

Kada je djevojčica Selma (17) na društvenoj mreži Tviter postavila video u kojem govori da joj je životna želja da se upozna i druži sa Svetlanom Cecom Ražnatović, folk zvezda je ispunila obećanje i njih dvije su se zvanično upoznale nakon spektakularnog koncerta koji je održan u Ljubljani.

Video-poruka djevojčice koja boluje od paralize i godinama je vezana za invalidska kolica tada je potresao čitavu naciju, a Cecin i Selmin susret je bio veoma dirljiv.

ceca 1

“Nakon veoma uspješnog drugog koncerta u Ljubljani, Ceca je Selmi ispunila želju da se upoznaju. Kako je Selma još prije velikog koncerta na Ušću objavila potresnu poruku u kojoj veliča Cecu, pjevačica je uvijek imala u vidu da njih dvije treba da se upoznaju.

Tada je obezbijedila prevoz kako bi Selma iz Maglaja došla u Beograd da prvi put prisustvuje koncertu. Kako se nisu upoznale u Beogradu, pjevačica je susret organizovala poslije koncerta u Ljubljani.

Kada je ušla u bekstejdž, Selma nije mogla da vjeruje da ispred nje stoji folk zvijezda i sve vrijeme ponavljala: Ne mogu da vjerujem da sam te upoznala. Ti si razlog zbog kojeg se borim”. Susret je bio veoma emotivan, a u njihovim očima nazirale su se suze”, priča izvor.

ceca 3
Foto: Alo

Selma: Ceco, hvala ti što postojiš

U video poruci koja je tada potresla celu naciju, Selma izu Maglaja opisala je svoje divljenje prema Svetlani Ceci Ražnatović.

“Moja najdraža pesma je “Neću dugo”. Ta pjesma je puna onih iskrenih osjećanja, a ta pjesma mi je najviše prirasla srcu jer opisuje mene i moj život. Moja najveća želja je da je upoznam i zagrlim s obzirom na to da mi životne okolnosti nisu dozvolile da odem na neki njen koncert i da je upoznam lično. Ona je meni motiv za život, a mi, njeni fanovi, njen motiv da nastavi dalje. Zbog nje sam čak zavoljela Beograd. Ceco, nadam se da nećeš nikada dozvoliti da padneš, jer ako ti padneš, padamo svi, padam ja i pada tvoja armija najveća na svijetu. Volim te više od ičega i hvala što postojiš”, ispričala je Selma.

(Kurir)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender