02. 12. 2021.
Danijel Kajmakoski pobijedio u X-Faktoru

Danijel Kajmakoski pobijedio u X-Faktoru

Danijel Kajmakoski pobijedio u X-Faktoru

Nakon višemjesečne borbe za simpatije publike, pobjedu na prvom regionalnom “X Factoru” odnio je Makedonac slavujskog glasa, koji je od početka bio favorit!

Finalni dvoboj je otvorio skromni mladić iz Struge, koji živi u Beču Tošetovom pjesmom “The Hardest Thing”, dok je Tamara, uz male tehničke probleme, pjevala “Run” Leone Luis.

Greške produkcije nisu izostale ni na drugom nastupu Kajmakoskog, koji je interpretirao numeru “Be somebody” grupe “Kings Of Leon”. Za njim je takmičarka iz Majora pokazala svoj talenat u numeri “Don't you remember”, od Adel, koju je pjevala i na prvoj audiciji za “X Factor”.

Više od 4.000 ljudi punih snova iz Srbije, Makedonije, BiH i Crne Gore prijavilo se prije više od šest mjeseci na audicije.

Daniel je dobio izdanje za “Soni” i dva spota, 10.000 evra i “Mini kuper kupe”, drugoplasirana Tamara novčanu nagradu (5.000 evra), a trećeplasirani Maid Hećimović paket “Samsungovih” uređaja.

Ilma Karahmet na sceni

Ilma Karahmet se ipak pojavila na finalnoj večeri šoua X Factor nakon brojnih prepucavanja sa mentorima nakon njenog ispadanja iz šoua.

Dok je Ilmin bivši mentor Kiki Lesendrić nastupao na sceni sa svojom grupom “Piloti”, Ilma mu se pridružila i vidno raspoložena pozivala publiku da aplaudira u ritmu muzike.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender