19. 01. 2022.
Nesavršenosti koje muškarci obožavaju kod žena

Nesavršenosti koje muškarci obožavaju kod žena

Nesavršenosti koje muškarci obožavaju kod žena

Ako ste pomislili da svi muškarci žele savršene žene, bez celulita i bez trbuščića, velikih grudi i malog struka, varate se, jer se muškarci širom svijeta svakodnevno zaljubljuju u žene svih tipova i konfekcijskih brojeva.

Pročitajte kojih pet simpatičnih nepravilnosti muškarci obožavaju:

Nepravilan nos

Popularni grčki profil ne vole jedino žene. Malo nakrivljen nos nije nikakav problem i ne bi trebalo da izaziva komplekse, jer ga muškarci smatraju vrlo simpatičnim.

Trbuščić

Ženske obline nikada nisu bile problem, pa tako ni trbuščić. Muškarci vole žensko tijelo, sa svim njegovim manama i vrlinama.

Male grudi

Iako većina muškaraca sanja o velikim grudima, ni male grudi nisu ništa manje zavodljive. Brojne ankete su pokazale kako veliki broj muškaraca smatra male grudi seksepilnim, posebno kada su naglašene dubokim dekolteom, ili su pak bez grudnjaka.

Nonšalantan izgled

Iako su sjajna, mirisna, isfenirana kosa i uredni nokti muškarcima vrlo privlačni, opušteni “šljampavi” izgled sa razbarušenom kosom, širokom kućnom majicom i licem bez šminke može biti jednako primamljiv i zavodljiv.

Razmaknuti prednji zubi

Vanesa Paradi i Madona samo su dvije od mnogih poznatih ljepotica koje su očarale svijet svojim prekrasnim licem, ali i nepravilnošću koja obara muškarce s nogu. Ne težite holivudskom osmijehu, već iskoristite sitne nedostatke i pretvorite ih u sredstvo zavođenja.

(Super žena)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender