30. 11. 2021.
Severina: Novi spot za pjesmu “Alkatraz” (VIDEO)

Severina: Novi spot za pjesmu “Alkatraz” (VIDEO)

Severina: Novi spot za pjesmu “Alkatraz” (VIDEO)

Ova pjesma je kao žena, emotivna, ali snažna i govori o beskonačnoj ljubavi. Alkatraz, kao kazna, ali i kao spas, jedna je od onih pjesama gdje će me publika nadglasati. Uživajte u novoj pjesmi i spotu! – napisala je pjevačica na svom Fejsbuk profilu.

Alkatraz je prva pjesma sa 13. albuma koji će izaći krajem godine. Pjesmu je napisao Miloš Roganović koji zajedno sa Filipom Miletićem stvara Severinin novi album.

Režiju spota koji je minimalistički, gdje se isprepliću dvije emocije, jedna strasna i druga rezignirana napravio je Viktor Drago, Severinin dugogodišnji saradnik i prijatelj.

seve 1

– To je prekrasna pjesma o ženi koja ne želi odustati od svoje ljubavi, koja se za nju do kraja bori čak i kad je to na njenu štetu. Severina je to iznijela onako kako rijetko ko umije i siguran sam da će njena emocija dirnuti mnoge – kaže autor Miloš Roganović.

– Spot odiše otuđenjem i samoćom. Severina kao glamurozna heroina daje emociju žene zatvorene u vlastitim mislima i emocijama bez mogućnosti komunikacije s vanjskim svijetom – kaže za Story režiser spota Viktor Drago o novoj (staroj) saradnji.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender