28. 09. 2021.
Zdravko Čolić: Harizma je moje oružje

Zdravko Čolić: Harizma je moje oružje

Čola dobio pismo: Volim te, preklinjem te, razvedi se zbog mene!

Više od deceniju Čola nije dobio pismo od obožavalaca, zbog čega je bio veoma iznenađen kada mu je izvjesna Vera pisala iz Francuske. Očigledno je da od njega žene i dalje ne odustaju, pa je od Vere dobio dirljivo pismo u kojem mu ona priznaje da ga voli cijeli život!

Ona je u pismu istakla da ga prati na njegovim nastupima mahom po Evropi, a s obzirom na to da u Francuskoj živi i radi više od tri-četiri decenije, to joj omogućava da posjećuje mnoge njegove koncerte u dijaspori.

Ona je u pismu istakla kako prati njegov život i karijeru od samog početka, te da ima sve njegove albume i hiljade novinskih tekstova koje brižljivo čuva.

Takođe je napisala da ju je sreća samo jednom poslužila da ga upozna, i to prije desetak godina, kada je poslije njegovg koncerta uspjela da se fotografiše s njim, ali da se tu završila svaka njena nada, jer je on morao da se vrati u hotel – priča naš dobro obaviješten izvor i nastavlja:

cola 1

Iako je vrijeme odmicalo, naturalizovana Francuskinja nije gubila nadu. Priznala mu je da je jedva saznala njegovu adresu i odlučila da mu napiše dugačko pismo, u kom mu je otkrila svoje emocije i u kom ga preklinje da ostavi svoju porodicu i započne sa njom novi život iz bajke!

Kada je Čola dobio pismo, veoma se iznenadio, najprije zato što uopšte neko u eri moderne tehnologije i dalje piše pisma, a drugo zato što mu otkriva najdublja osjećanja. S obzirom na to da je navikao na višedecenijsku popularnost kod nježnijeg pola, Čolu pismo nije uznemirilo, naprotiv, samo ga je nasmijalo.

Ovim povodom pozvali smo Čolu, koji je potvrdio navode našeg izvora!

Bio sam krajnje iznenađen kada sam poslije više od deceniju dobio pismo na kućnu adresu. Nikada nisam imao problema sa svojim obožavateljkama, pa ni sa izvjesnom Verom. Sve moje obožavateljke su dobronamjerne – kratko je rekao “Alo!” Čola, koji je u dugodišnjem braku sa Sandrom, s kojom ima dvije ćerke.

(Alo)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender