30. 11. 2021.
Šarićev saradnik: Odvajao sam od usta da bih kupio “bentli”

Šarićev saradnik: Odvajao sam od usta da bih kupio “bentli”

Šarićev saradnik: Odvajao sam od usta da bih kupio “bentli”

Šarić je juče pomno pratio primedbe i komentare optuženog Bobana Stojiljkovića na pismene dokaze i fotografije o oduzetoj imovini.

Stojiljkovića, koga tužilaštvo tereti za učešće u krijumčarenju 990 kilograma kokaina, nije poricao da je vlasnik stana u Bratislavi na koji je bio prijavljen Darko Šarić. Ali, tvrdio je da ne zna ko je Šarića prijavio na ovu adresu i da prvooptuženog do pre dva dana nije nikada ni čuo ni video

– Drago mi je što konačno mogu da vidim čoveka zbog koga ovde odgovaram – rekao je Stojiljković.  On je nastojao da uveri sudsko veće da je svoju pozamašnu imovinu, koju pored stana u Slovačkoj čine zaplenjena kuća i dve benzinske pumpe u Vranju, preduzeće “Bratstvo” u Preševu, fabrika za hleb i mleko, zatim automobili “bentli”, “audi A8”, “audi A6” i džip “tojota lend kruzer”, stekao poštenim radom.

– Škola me nije zanimala. Zanimalo me je da privređujem i zarađujem. Poslednjih 20 godina sam radio non-stop. Sve što sam zaradio u inostranstvu, doneo sam, čuvao i ulagao kao domaćin – tvrdio je Stojiljković.

On se požalio sudu da je “bentli” oštećen.

– ”Bentli” košta 247.000 evra, a ja sam ga kupio za 118.000. Posle zaplene, MUP ga je koristio kao presretača. To je bio brz auto, a oni ga slupali – objašnjavao je Stojiljković.

(Blic.rs)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender