Slikanje sa Dodikom joj napravilo probleme u životu

Slikanje sa Dodikom joj napravilo probleme u životu

Slikanje sa Dodikom joj napravilo probleme u životu

Ova žena ikspričala je za „Euro Blic“ da je desetak godina članica SNSD-a i da joj je oduvijek bila želja fotografisanje sa predsjednikom Miloradom Dodikom. Ta želja ostvarila joj se na proslavi 8. Marta, kada je u Knežici bilo 500 žena, članica SNSD-a.

Vjeruje Dodiku

– Među njih više od 300 i ja sam uspjela da se slikam sa našim predsjednikom, što mi je veoma drago, jer vjerujem njegovim idejama. Međutim, zlonamjernici i politički protivnici iz Kozarske Dubice su to iskoristili. Oni su na društvenim mrežama napisali mnogo neumjesnih i ružnih riječi o meni-  priča Dragana koja se od tada bori sa vjetrenjačama kako bi objasnila pozadinu ove priče.

frizerka

Slomila nogu

Pored nje, kaže, i njena porodica izložena je podsmijehu.

– Sada sam potpuno zbunjena i unesrećena. Moja porodica izložena je velikim problemima i porugama, posebno suprug i sin koji je srednjoškolac. Više ne znam šta radim ni kuda hodam, pa sam prije nekoliko dana pala i polomila nogu- priča Dragana, koja je poslije svega ostala u gipsu nepokretna.

U dubičkom SNSD-u stavili su se u odbranu članice stranke. Navode da je ona, u inat dobroj namjeri i krajnje dostojanstvenim okolnostima, izložena neviđenim poniženjima. To je sramota šta se piše i šta Dragana Gligić doživljava samo zato što se, kao stotine drugih žena slikala sa predsjednikom.

Ona živi skromno, u porodici gdje niko nije zaposlen. Ova vrijedna žena ničim nije zaslužila da bude napadnuta i omalovažavana- kazali su u Kozarskoj Dubici.

Tužba

U dubičkom SNSD-u brane svoju članicu i kažu da će tužbama, ali i na druge načine da je zaštite.

(EuroBlic/Istinito)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender