17. 10. 2021.
SNSD brani Dodikovo psovanje i napada BN, SDS suprotno

SNSD brani Dodikovo psovanje i napada BN, SDS suprotno

SNSD brani Dodikovo psovanje i napada BN, SDS suprotno

“Nesrazmjernost u prisutnosti političkih partija u programu te televizije i frapantan broj negativnih objava o svemu što SNSD i njegovi legitimno, od narodna izabrani predstavnici rade sada su valjda svima razumljivi. S toga predlažemo da BN Televizija promijeni ime u ‘Mladenoviziju”, navodi se u saopštenju Mladih socijaldemokrata.

U saopštenju se navodi da se “neprimjerenim ponašanjem novinarke BN Televizije na tribini SNSD-a u Istočnom Sarajevu, ova medijska kuća definitivno deklasirala kao služba za odnose sa javnošću jednog dijela opozicije”.

Mladi socijaldemokrati traže od svih medija u Republici Srpskoj da svoj posao obavljaju profesionalno, objektivno i u interesu naroda i Republike Srpske.

SDS: Dodik u strahu od skorog polaganja računa

SDS najoštrije osuđuje “neprimjeren rječnik i ponašanje predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika koji je kulminirao na predizbornim skupovima vladajuće stranke u Foči i Istočnom Sarajevu”.

U saopštenju iz SDS-a navodi se da stepen agresije sa kojim se “Dodik i njegovi klonovi obrušavaju na političke neistomišljenike jasno pokazuje strah od skorog polaganja računa za kriminal i krađu kojom su Republiku Srpsku doveli u jadno stanje”.

Iz ove stranke osuđuju, kako kažu, najprljaviju kampanju koju SNSD vodi protiv, boraca, penzionera, radnika, poljoprivrednika, nevladinih orgnizacija, slobodnih medija i novinara, koji su javno progovorili i suprostavljaju se “pljačkaškoj politici aktuelne vlasti u Republici Srpskoj”.

“Pritisci i uvrede koje Dodik iznosi na račun medija koji nisu u službi njegove direktne propagande, prevazilaze sve norme civilizovanog ponašanja”, mišljenja je SDS.

U saopštenju se dodaje da sva ta “brutalna agresivnost ne može sakriti činjenice da je Republika Srpska dovedena do prosjačkog štapa, da su u njoj najniže penzije, da je privreda uništena i da je nekolicina ljudi oko vrha vlasti postala prebogata na račun pljačke narodnih para”.

“SDS je svjestan da je strah od odgovornosti ogroman, a da ranjena zvijer ne bira sredstva. U svrhu SNSD-ove prljave kampanje direktno su uključeni javni mediji SRNA i RTRS, koje finansiraju građani, a naloge dobijaju iz štaba SNSD-a, kao i novoosnovani takozvani listovi koji služe kao sredstvo blaćenja protivnika režima”, smatra SDS.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender