10 znakova da je baš on vaš budući muž

10 znakova da je baš on vaš budući muž

10 znakova da je baš on vaš budući muž

Život je jedna velika potraga za ljubavlju. Neki je pronađu, neki ne, a istovremeno je mnogi imaju, ali ne umiju da je prepoznaju. Činjenica je da kod partnera uvijek postoje stvari koje nisu na mjestu i koje biste rado promijenili, ali ste vjerovatno takođe svjesni da savršenstvo ne postoji i da neke mane prosto morate da prihvatite.

Ukoliko sami ne znate da prepoznate da li vam čovjek kojeg imate pored sebe odgovara na duge staze, nekoliko je osobina koje mogu da vam ukažu da je dečko savršen za vas i da za njega treba da se udate.

Ljubav001

HVALI VAS PRED SVIMA

Bilo da se radi o unapređenju na poslu ili su u pitanju tek osvojene karte za koncert on će uvijek naći razlog da se pohvali vašim dostignućima. Nakon vaše mame, on je jednostavno vaš najveći obožavalac.

ŽRTVUJE SE ZA VAS

Spreman je da ode za vas na drugi kraj svijeta, ali u cijeloj priči nije sam – isto biste i vi uradili za njega.

IMATE ISTE PRIORITETE U ŽIVOTU

Znate kako zamišlja budućnost i dijelite isto mišljenje o istoj. Razumije kada želite da budete sami, ali mu nije stran ni pojam provođenja kvalitetnog zajedničkog vremena. Ako se vaše životne filozofije poklapaju, nemate o čemu više da razmišljate.

NE ŽELI DA VAS PROMIJENI

Čak i nakon godina provedenih zajedno još uvIJek vas voli sa svim vašim manama i vrlinama. Zna da ste neuredniji od njega i da niste baš vJešti u kuhinji, ali njemu to nimalo ne smeta.

Svadba11

SVIĐA MU SE IDEJA DA BI MOGAO DA PROVEDE ŽIVOT PORED VAS

Istina, vjenčanja znaju da budu jako zabavna, ali njega u cIJelom tom konceptu najviše veseli ideja da brak podrazumijeva zajednički život.

PREŽIVJELI STE VEZU NA DALJINU

Tokom vašeg “ljubavnog staža” imali ste priliku da iskusite i vezu na daljinu. Bilo je teško, ali strast za zajedničkim trenucima je bila veća. Znali ste da je to samo prolazno razdoblje.

Ljubav0010

SVE JE LJEPŠE KADA JE ON TU

Iako nikada niste bili tip osobe koja ima cimera i više od svega volite svoju privatnost, stan bez njega nekako je prazan.

NEMATE PROBLEMA SA PLANIRANJEM BUDUĆNOSTI

Kada je on u pitanju nije vas strah da bi nešto moglo da pođe po zlu. Čak i kada su u pitanju mjeseci, pa i godine, znate da je on konstanta i vaš oslonac te da ništa ne može da poljulja vaš odnos.

Ljubav005

MOŽETE DA PLAČETE PRED NJIM

On na osnovu vašeg izraza lica umije da prepozna da ste zabrinuti i pred njim možete da plačete jer znate da se nalazite u “sigurnoj zoni” i da je razumijevanje jedina reakcija na koju ćete naići.

STALO MU JE DO VAŠE PORODICE I PRIJATELJA

Stalni je gosta na porodičnim druženjima, a vaša mama uvijek za njega pravi “onaj kolač koji on najviše voli”. Voli vaše prijatelje i pokazuje interesovanje za njihove živote.

(Telegraf)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender