28. 10. 2021.
Milan Popović: Daj Bože da Severina ima nekog, svima će nam biti bolje

Milan Popović: Daj Bože da Severina ima nekog, svima će nam biti bolje

Milan Popović: Daj Bože da Severina ima nekog, svima će nam biti bolje

Srpski preduzetnik Milan Popović je opet ljut. On kaže da mu Severina Vučković opet nije dozvolila da povede sina sa sobom u Srbiju. Osvrnuo se i na pisanje medija da je pjevačica u vezi sa izvjesnim hrvatskim biznismenom.

Daj Bože da je nekoga našla. Samo neka je ona srećna, svima će nam biti bolje – rekao je “kralj bakra” za 24. sata.hr.

Ipak, Milan je više nego ljut jer se njegova bivša vjernica najgrublje prekršila prva njihovog sina.

-Severina ne razumije šta znači zajedničko starateljstvo – rekao je Milan. – Zloupotrebljava to što Aleksandar živi kod nje i misli da je samo ona odgovorna za sve odluke u vezi s djetetom. Ovo je grubo kršenje dječih prava, najgrublje.

Popović se radovao što će nakon sedam mjeseci odvesti dvogodišnjeg sina porodici u Beograd i Vršac jer mu je to sud dopustio. Dobio je pravo da viđa sina svaki drugi vikend od četvrtka do nedjelje. Uz to otac ima pravo da ga vidi jedan dan tokom one nedelje kad Aleksandar s njim neće provesti vikend.

Baka Radojka nije vidjela unuka od prošle godine. Svi ga ovde željno iščekuju – rekao je Popović, koji će sina najvjerovatnije dobiti sljedeći vikend.

Najviše ga ljuti što će njegova bivša partnerka ove subote biti u Beogradu na nedjelji mode. Brine ga to što ne zna s kim će za to vrijeme biti dječak i nije mu jasno zašto se Severina i dalje inati. Ona nije željela ništa da komentariše, a Milan je rekao da pjevačica ni s njim ne razgovara o tome gdje će i s kim ostaviti njihovog sina. Dodao je kako uskoro očekuje da se ponovo vide na sudu, ali ovog puta u imovinskoj parnici.

Pjevačica će podnijeti zahtjev za podjelu sve imovine koju je Milan stekao tokom njihove veze. Popović je ‘težak’ nekoliko stotina miliona eura.

– Mi nikad nismo živjeli u zajedničkom domu nego smo bili u ljubavnoj vezi. Povremeno smo se viđali, a svako je živio u svojoj kući u svom gradu – objasnio je Popović.

(Novosti)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender