Stojković: Igraću za Olimpijakos

Stojković: Igraću za Olimpijakos

Stojković: Igraću za Olimpijakos

Stojković je prilikom dolaska u Ergotelis proteklog januara potpisao dvogodišnji ugovor sa Olimpijakosom koji će biti aktiviran na ljeto.

Međutim, njegovo gostovanje u Pireju prije nekoliko dana nije proteklo na savršen način, primio je četiri gola, a navijači su istakli transparent u kojem mu poručuju da nije omiljen.

“Neistina je da su navijači Olimpijakosa stopirali moj dolazak u klub. To je nemoguće, jer pred sobom imam dvogodišnji ugovor sa atinskim klubom. Potpuno je druga priča to što me navijači Zvezde ili neki drugi ne vole, ali ja razmišljam samo o dobrim odbranama, boje dresova me više ne zanimaju. Navijači Olimpijakosa znaju da ću izgarati na svakoj utakmici”, rekao je Stojković za Novosti.

Stojković se na Kritu zadesio najviše zbog činjenice da je golman Atletiko Madrida na pozajmici u Olimpijakosu standardni čuvar mreže, pa je srpskom golmanu sugerisano da održava formu na Kritu.

“Pomogao sam timu da ostane u ligi, na nekoliko utakmica nisam primio gol, a od jula ću pomoći Olimpijakosu u pohodu na evropske trofeje. Grčka je sjajna zemlja, svi su veoma ljubazni i planiram da ovde branim i živim još mnogo godina”, zaključio je Stojković koji je prvi gol u Ergotelisu primio tek nakon 312 minuta nesavladivosti.

(Novosti)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender