19. 01. 2022.

Selaković: Razgovori o vladi sa svakim ko zasuče rukave!

– Kada smo razgovarali na Predsedništvu stranke nismo govorili konkretno o bilo kom budućem koalicionom partneru, ali rekli smo da smo spremni da razgovaramo sa svima koji su spremni da razgovaraju sa nama i da ponudimo svoj program i politiku koja treba da dovede do njegovog ostvarenja – izjavio je Selaković za Radio Beograd.

Prema njegovim riječima, poziv drugim političkim strankama je neka vrsta “zvona za uzbunu, jer je došlo vrijeme da se razgovara na način koji je iznad partijskog”.

– Moramo da vidimo kako možemo da pomognemo da zemlja zaista izađe iz teškog stanja. To će biti i naš nastup pred našim političkim takmacima s kojima ćemo se susretati narednih dana – objasnio je Selaković.

On je dodao da će SNS prvo razgovarati sa Savezom vojvođanskih Mađara, kao i sa koalicijom SPS-PUPS-JS.

– Videćemo kako gledaju na naš program, da li su spremni da zasuču rukave i da na poptuno drugačiji i nov način radimo na ostvarenju tog programa – rekao je Selaković.

Potpredsjednik SNS-a rekao je da to ne znači da ta stranka nije zadovoljna dosadašnjom saradnjom sa SPS-om, dodavši da je Vlada Srbije ostvarila “neke značajne pomake u unutrašnjoj i spoljnoj politici”.

(Agencije)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender