30. 11. 2021.
Šukalova stranka postala režimska

Šukalova stranka postala režimska

Šukalova stranka postala režimska

Ovim činom Stranka napredna Srpska, koja nezakonito koristi logo Srpske napredne stranke, u potpunosti je razotkrivena i srušena ujdurma koja se duže vremena vodi protiv Srpske napredne stranke, kažu u ovoj stranci.

Naprednjaci navode da je sada svima u Republici Srpskoj jasno da je Srpska napredna stranka jedina politička snaga koja nudi nešto novo na političkoj sceni Republike Srpske, i koja ima jasan stav da neće praviti koaliciju ni sa jednom vladajućom strankom.

Srpska napredna stranka ocjenjuje da je Stranka napredna Srpska, na čelu sa Adamom Šukalom, postala najjača režimska batina i predstavnici te stranke danas imaju samo jedan zadatak dobijen od vladajućeg režima, a to je da zbunjuju građane koristeći nezakonito obilježja Srpske napredne stranke, kao jedine alternative vladajućem režimu, stoji na kraju saopštenja.

Predsjednik Demokratskog narodnog saveza, Marko Pavić, potvrdio je juče da ova stranka pregovara sa nekoliko političkih subjekata među kojima je i Stranka napredna Srpska.

(BNTV)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender