28. 09. 2021.
Trikovi kojima ćete zauvijek zadržati frajera pored sebe

Trikovi kojima ćete zauvijek zadržati frajera pored sebe

Trikovi kojima ćete zauvijek zadržati frajera pored sebe

U želji da udovolje muškarcu, žene često prelaze u sasvim drugu krajnost – počinju da ga guše i da ga tjeraju da se osjeća kao u akvarijumu, limitirane slobode i u potpuno neprirodnom okruženju.

A kako ne biste pretjerali, već pronašli pravu dozu pažnje i ljubavi koju treba da mu poklonite, vrijeme je da saznate koje to greške morate da izbjegavate u širokom luku ne bi li ste sačuvali svoju vezu i zadržali muškarca pored sebe.

Morate da imate svoj život

Razumljiva je želja da svaki slobodan trenutak želite da provedete sa dečkom kojeg volite, ali time lako možete da pređete granicu normalnog ponašanja. Upravo zato je veoma važno da imate vlastite interese, hobije i obaveze. Muškarce privlače nezavisne žene, a ako se njihova sreća oslanja isključivo na ljubavni odnos, etiketa “ludače” vam je zagarantovana.

Parovi2

Pustite ga da diše

Većina muškaraca ima strah od sputavanja, pa upravo vezu vide kao otimanje slobode i prostora. Upravo zato je bitno da razumijete kada on želi da se provede bez vas. I to je sasvim normalna stvar. Štaviše, podstaknite ga na to, on će to sigurno cijeniti. Uostalom, sjetite se šta sve vi možete da uradite za to vrijeme.

Kontrolišite se

Samokontrola je izrazito važna za zdravu i normalnu vezu. Iako bi mu možda svašta rekli kada krene da vas živcira, to neće doprinijeti rješenju problema. Uzmite pet minuta da se smirite, prije nego što reagujete na ono što je rekao ili učinio. To će vas spriječiti da kažete nešto zbog čega ćete se kasnije pokajati.

01

Kada ne odgovori na poruku ili poziv…

Ne donosite zaključke unapred, kao npr. da je sa drugom ženom i da vas vara, što je svakako jedan od najčešćih. On ima svoj život i sigurno postoji razlog zbog kojeg vam ne odgovara. Kad vidi poziv, objasniće vam o čemu se radi i nema razloga da unaprijed dižete frku oko ničega. Ukoliko vidi 50 propuštenih poziva, izbrisaćevaš broj iz mobilnog telefona.

Ne optužujte ga bez razloga

Prva situacija koja nam pada na pamet je kada vam neko od prijatelja ili poznanika javi da ga je vidio da flertuje, a prvo što će žena uraditi je optužiti muškarca, bez konkretnog dokaza. Umjesto toga, smireno ga pitajte o čemu se radi. Izbjegavajte pretpostavke i optužbe jer vas ne mogu odvesti daleko, ne samo u vezi, već uopšteno u životu.

Parovi1

Zaboravite na pitanja o budućnosti

Pritisak sa pitanjima o budućnosti, za većinu muškaraca, je neizdrživ. Zato, uživajte u sadašnjosti i budite sigurni da će vam on sve pokazati kada za to bude bio spreman.

(Telegraf)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender