30. 11. 2021.
Ivan Stević pobjednik etape “Bijeljina -Beograd”

Ivan Stević pobjednik etape “Bijeljina -Beograd”

Ivan Stević pobjednik etape “Bijeljina -Beograd”

Poslije sedam godina, ponovo jedan takmičar iz Srbije na pobjedničkom postolju. Kapiten srpske reprezentacije, olimpijac Ivan Stević ne krije zadovoljstvo što je u konkurenciji 180 takmičara prvi prošao liniju cilja.

“Pobediti trku kod kuće, u svom rodnom gradu, i to u ovakvoj konkurenciji, moram reći da sam prezadovoljan i nadam se da nije ovo kraj, da je ovo početak lepe sezone, ne samo moja pobeda, nego ja očekujem da ostali momci u skorije vreme počnu i da pobeđuju” ,kaže Ivan Stević.

Drugoplasirani je Grk Georgios Buglas iz tima “Tejblver” a treće mjesto osvojio je Nijemac Štefan Šefer iz tima Brandenburg. U trci je učestvovalo 30 timova iz 20 zemalja, koji su u tri dana prešli gotovo 400 kilometara. Organizatori su zadovoljni kvalitetom takmičenja i interesovanjem za ovu trku, koje je sve veće.

“Sve je prošlo super, rezultati su sjajni, brzine velike, a to sve zahvaljujući tome što su ovde došli izuzetno kvalitetne ekipe i neverovatno iz godine u godinu koliko se povećava interesovanje za našu trku”,naveo je Branko Banović predsjednik Biciklističkog saveza Srbije i Organizacionog odbora.

U posljednjih osam godina na Međunarodnoj trci Banjaluka – Beograd učestvovalo je više od hiljadu biciklista. Za takmičare je ova trka značajna i zbog prikupljanja bodova za Evropa tur i Olimpijske igre.

(RTRS)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender