27. 09. 2021.
EL: Real prejak za Olimpijakos

EL: Real prejak za Olimpijakos

EL: Real prejak za Olimpijakos

Domaći tim je od starta nametnuo svoj ritam igre, grčki tim se vratio u drugoj deonici, ali je u drugom poluvremenu Real apsolutno dominirao.

Najefikasniji u Realu bio je Rudi Fernandes (20p, 6sk, 5as), Nikola Mirotić je ubacio 15, a na drugoj strani Vasilis Spanulis upisao je 18 poena, pet asistencija, ali i pet izgubljenih lopti. Sljedeći meč se igra u četvrtak u Madridu.

Domaći tim je u dobrom ritmu startovao meč, već u prvoj četvrtini su imali dvocifrenu prednost, iako je Olimpijakos umio da zapreti i napravi seriju od 9:0. Druga deonica je u potpunosti pripala gostima, stigli su do izjednačenja, međutim ispostavilo se da je ključni momenat utakmice trojka Serhija Rodrigesa na samom kraju poluvremena za +7.

Preostalih 20 minuta pripalo je Realu, Rudi Fernades je bio nezaustavljiv, nastavio je španski tim sa dobrom odbranom, a i kvalitetnim rješenjima u napadu, što nisu mogli da kontrolišu igrači aktuelnog šampiona Evrope. U pojedinim momentima je samo Spanulis pretio, ali je to nije bilo dovoljno za zahuhtali tim Reala, javlja B92.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender