Aleksandar: Uživam što sam žigolo, a i zarađuje se dobro

Aleksandar: Uživam što sam žigolo, a i zarađuje se dobro

Aleksandar: Uživam što sam žigolo, a i zarađuje se dobro

Ovako počinje svoju ispovijest Aleksandar. A (30), koji radi kao trener plivanja na Floridi, a u Beogradu zarađuje za džeparac tako što udovoljava damama. Najčešća klijentela su mu starije, sofisticirane Beograđanke.

“Ovaj posao ne radim zato što moram, već iskreno uživam u njemu”, kaže Aleksandar, koji već 13 godina živi i radi u Majamiju.

Kad dođe u rodni Beograd, što čini nekoliko puta godišnje, prodaje erotsku masažu uz seks. Radi kao žigolo.

“Ideja je potekla od erotske masaže jer uživam u dodirima, a mnoge žene, pogotovo one poslije navršene 40. godine, znaju da uživaju u muškom dodiru. Sa mnom mogu sve da probaju. Šta god da su oduvijek željele mogu da prijedlože, a sve to i dobiju. Zato su i spremne da plate za seks”, priča mladi žigolo, inače diplomirani student Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje.

Klijentkinje mu nisu isključivo Beograđanke, već putuje, po dogovoru, svuda po Srbiji, a viđanja ugovara preko Skajpa, mejla ili telefonom.

“Kontaktiraju me dame svih profila, a među njima ima i žena koje su na visokim položajima, dama s političke scene, slikarke, spisateljice, profesorke. Diskrecija je zagarantovana, a kada se u to uvjere, dolaze i više puta. Cijena je simbolična, 33 evra. Seansa traje oko dva sata. U Beogradu sam u prosjeku mjesec dana, za to vrijeme bude od 5 do 10 dama! Ja ne zarađujemo isključivo od toga, to mi je samo dodatna zarada. Čak se trudim da one dame koje postanu stalne mušterije iznenadim nekim prigodnim poklonom. Na Floridi se ovim ne bavim”, priča Aleksandar.

Ovaj mladić je najprije postavio oglas na internetu, a potom je klijentelu skupljao „po preporuci“. Ipak, ono što ga razlikuje od tipičnog žigola je to što među ženama pravi selekciju.

“Dame biram, ne po fizičkom izgledu ili materijalnom stanju, već hoću da komuniciram sa osobama koje su kulturne, obrazovane i njegovane, jer mi je higijena na prvom mjestu. Najviše mi se javljaju dame preko 40 godina, koje u tom dobu znaju tačno šta hoće a umiju i da se opuste. Nedavno mi se javila dama i dogovorili smo masažu, a ona ima šezdeset i neku godinu”, priča on.

Na pitanje kako reaguju njegovi prijatelji i poznanici što se bavi ovako kontroverznim poslom, on kaže da su ga u početku osuđivali

“Sada su prihvatili ovo kao moj hobi”, zaključio je Aleksandar.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender