24. 09. 2021.
Gile sprema novi solo i album “Električnog orgazma”

Gile sprema novi solo i album “Električnog orgazma”

Gile sprema novi solo i album “Električnog orgazma”

Lagano pravimo demo snimke i želja nam je da na ljeto objavimo novi singl, kaže Gile. – Koncertna sezona se približava i sigurno ćemo svirati po većim gradovima Srbije. U Beogradu ne planiramo da nastupamo, osim ako nas ne pozovu da učestvujemo na nekom festivalu.

Gile je počeo da radi i na svom drugom solo albumu, svojevrsnom nastavku ploče “Evo, sada vidiš da može”, ali, u svedenijoj, anplagd varijanti (dvije akustične gitare, bas i kotrabas):

Pet pjesama je gotovo. Volio bih do kraja godine i to da završim, ali još ne znam kojim će redom sve ići. Nikada ne dajem rokove, jer sam svjestan da je kod mene sve neizvjesno. Može sve da bude gotovo za dva mjeseca ili da se razvuče na godinu dana. Ne potpisujem nikakve ugovore, tako da me niko ne može prinuditi da uđem u studio kad mi se ne svira. Radim, manje-više, opušteno.

Muzičar napominje da bi volio da objavi album krajem ove ili početkom sljedeće godine, kada se navršava tri i po decenije od osnivanja “Orgazma”.

– Zgodno bi bilo da novim pjesmama obilježimo taj značajan datum u karijeri. U sklopu toga trebalo bi da se dogodi i veliki koncert u Beogradu. Možda stadion “Tašmajdan”, ako bude gotov, objašnjava Gile za Novosti.

http://www.youtube.com/watch?v=OxGTd0q2Ipw

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender