06. 12. 2021.
LŠ: Čelsi “bunkerom” do rezultata

LŠ: Čelsi “bunkerom” do rezultata

LŠ: Čelsi “bunkerom” do rezultata

Meč u Madridu je razočarao ljubitelje fudbala, nisu mogli da uživaju u kvalitetnom fudbalu, prevashodno zbog “bunkera” koji je svih 90 minuta igrao Čelsi.

Atletiko je igrao napadački, tražio gol pred revanš na Stamfrod Bridžu, ali tim Dijega Simeonea nije imao odgovor na defanzivnu postavku Žozea Murinja.

Čelsi je odradio dobar posao u Madridu, nije bilo lijepo, ali je bilo efikasno. Atletiko se trudio, pritiskao, napadao, prijetio, imao pet puta više šuteva od rivala (26-5), ali ni on nije imao pravu gol šansu.

I Simeoneovom timu je nedostajala prava igra koja bi donela rezultat, jednostavno nije bilo rješenja za “bunker” koji je postavio Žoze Murinjo.

Nismo vidjeli ništa od savremenog fudbala na Visente Kalderonu, posebno u prvom poluvremenu Atletiko je dominirao što se tiče kontrole lopte (65%), imao desetak šuteva ka golu rivala, ali nije bilo prave gol šanse.

S druge strane, Čelsi se branio sve vrijeme, igrao je “bunker” koji možemo da gledamo u JSL kada naši timovi gostuju Partizanu ili Zvezdi, pa tim iz Londona nije imao nijednu pravu akciju za izolovanog Toresa, javlja B92.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender