Mojes dobio otkaz

Mojes dobio otkaz

Mojes dobio otkaz

Klub sa Old Traforda izdao je kratko saopštenje u kojem se navodi da se zahvaljuju na saradnji sa Mojesom, kao i na njegovom vrijednom radu i odanosti klubu.

Kap koja je prelila čašu izlila se upravo protiv Mojesovog bivšeg tima Evertona gdje su “karamele” uspjele da nadigraju “đavole” sa 2:0. Ispadanje iz Lige šampiona, kao i totalna nemoć u Premijer ligi obilježilo je mandat Škota na klupi engleskog giganta

Mojes je ljetos preuzeo Mančester junajted, kada se povukao legendarni Aleks Ferguson i tada je potpisao šestogodišnji ugovor. On je postao prvi trener Junajteda koji je otpušten, još od Rona Etkinsona 1986. godine.

Bivši kapiten velikana iz Mančestera Geri Nevil nije zadovoljan zbog ovakve reakcije čelnih ljudi kluba rekavši da mu je jasno u kakvom svijetu živimo.

Britanski mediji spekulišu da će ga na klupi “crvenih đavola” zameniti bivši igrač tog kluba Rajan Gigs.

“Moram priznati da mi nije baš ugodno na koji način su se razbile slutnje da će Dejvid dobiti otkaz. Ne sviđaju mi se takvi koraci, nisam se navikao na to, iako ne možemo da pobjegnemo od svijeta u kojem živimo. Odijek ove informacije me brine, ali klub nije navikao na ovakve situacije, pa vjerujem da je zbog toga ovako brzo reagovao”, rekao je Nevil.

Dejvid Mojes je škotski strateg koji je prije Mančester junajteda vodio timove Preston Nort Enda i Evertona.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender