24. 09. 2021.

Prijedor: Ubijen muškarac, sumnja se da je bio narko-diler

Iz CJB navode da je u toku rad na prikupljanju dokaza i rasvjetljavanju krivičnog djela.

Prema nezvaničnim informacijama, riječ je o Radovanu Grbiću, jednom od dvojice braće koji su godinama predmet policijskih i pravosudnih organa zbog više krivičnih djela, mahom neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga.

Krajem januara i početkom februara ove godine policija je u akciji “Aneksa” zaplijenila 23 kilograma marihuane koja je pripadala braći, nakon čega je i Radovanu i Željku /1968/ određen jednomjesečni pritvor.

Na imanju braće Grbić u junu 2006. prijedorska policija otkrila je zasad indijske konoplje koji bi, da je osušen, dao gotovo tonu marihuane, ulične vrijednosti veće od milion KM.

Kuriozitet je da je indijsku konoplje policija pronašla slučajno, tragajući za Radovanom, za kojim je raspisana centralna potjernica zbog neizdržavanja pravosnažnih zatvorskih kazni zbog ubistva, razbojništva i više teških krađa.

Bjegunac tom prilikom nije pronađen, ali je u blizini porodične kuće policija zatekla, u odvojenim kavezima, 150 pasa i dva vuka sa leglom vučića, koji su bili “živa ograda” na putu do zasada indijske konoplje.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender