30. 11. 2021.
ABA: Zvezda rutinski sa Cibonom

ABA: Zvezda rutinski sa Cibonom

Zvezda – Cibona: Juriš na titulu i Evroligu

– Osećaju se bolje. Verovatno će obojica biti u ekipi i pomoći ostatku tima da obezbedi plasman u Evroligu. Od narednih 40 minuta zavisi nam plasman u najjače evropsko klupsko takmičenje i to sa sobom nosi pritisak. Bili smo u takvim situacijama i ranije i nisam pripremao ekipu tako da nam to bude opterećenje – rekao je Radonjić.

Kapiten crveno-belih Marko Simonović rekao je da njegova ekipa nije favorit za osvajanje šampionskog prstena u Jadranskoj ligi, iako je ligaški dio završila na prvom mjestu.

– Svi u fajnal-for ulazimo sa očekivanjima. Mislim da nismo favoriti, jer se igra jedna utakmica u polufinalu i finalu. Trudićemo se da igramo košarku kakva nas je i do sada krasila, sa čvrstom odbranom i brzom tranzicijom. Svi znamo koliko su nam navijači pomagali ove sezone i potrebni su nam protiv Cibone – rekao je Simonović.

Košarkaš Cibone Marin Rozić izjavio je da je Zvezda favorit.

– Igramo protiv Zvezde, ekipe koja je pokazala najviše u dosadašnjem delu sezone. Dobro smo se spremili, imali smo više treninga i nadam se pobedi – zaključio je Rozić.

(Kurir)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender