06. 12. 2021.
Ćetković na Evrosongu nastupa sa prvakinjom Srbije u klizanju!

Ćetković na Evrosongu nastupa sa prvakinjom Srbije u klizanju!

Ćetković na Evrosongu nastupa sa prvakinjom Srbije u klizanju!

Kako Telegraf saznaje, Sergej je publici pripremio specijalni audio-vizuelni performans sa Jovanom Stanisavljević, koja će izvesti veoma zahtevnu koreografiju, koju priprema mjesecima, i koju će pratiti specijalni efekti koji će biti emitovani sa nekoliko LED ekrana.

– Sergej je perfekcionista koji brine o apsolutno svakom, pa i najsitnijem mogućem detalju. Bez obzira što ima malo one normalne pozitivne treme jer je “Evrovizija” za dve nedelje maksimalno je skoncentrisan na poslednje detalje kako bi nastup ispao onako kako je on to isplanirao. Jovana je sjajna devojka koja fenomenalno kliza. Plesaće iza Sergeja ali će za potrebe koreografije voziti rolere na sceni umesto klizaljki. Biće uzbudljivo i zabavno – ispričao je za Telegraf izvor blizak crnogorskom pjevaču i dodao da je Sergej kao jednog od tri prateća vokala angažovao pevačicu Martinu Majerle koja već ima iskustva sa “Evrosongom”, jer je prije par godina u duetu sa grupom “Quartissimo” predstavljala Sloveniju.

Podsjetimo da je 2008. godine na takmičenju u Beogradu trijumfovao Rus Dima Bilan koji je za potrebe koreografije angažovao svjetskog i olimpijskog šampiona u umjetničkom klizanju Jevgenija Pluščenka. Vidjećemo da li će sličan potez Sergeju donijeti bar prvo finale “Evrovizije” u istoriji otkad Crna Gora učestvuje na ovom prestižnom muzičkom takmičenju.

(Telegraf.rs)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender