30. 11. 2021.
‘Kemtrejls': Otrov nam pada s neba?

‘Kemtrejls': Otrov nam pada s neba?

‘Kemtrejls’: Otrov nam pada s neba?

Naučniki i glavni inženjer u Nasinoj „Džet Propulzion“ laboratoriji Rilej Duren,  zaintrigirao je javnost izjavom da je moguća zloupotreba geoinženjeringa za meterološku kontrolu planete, piše Dnevno hr.

Tragovi.jpg

Naime, Duren je objasnio da je moguće da se zaprašivanje atmosfere u ime klimatskih promena teškim metalima iskoristi u negativne svrhe.

To je kao mikročipovanje planete, upozoravaju aktivisti – planeta više ne „diše“ po Božjoj volji, nego po volji nečijeg uma koji pokušava da uspostavi potpunu kontrolu nad životnim ciklusima.

Naucnik.jpg
Rilej Duren

Čime se sve zaprašuje Zemlja nikada nećemo znati. Postoje studije koje su dokazale, na uzorku kiše iz cijelog svijeta prisustvo teških metala.

Kemtrejls i geoinženjering nisu teorijsko-zavjerničke spekulacije niti naučna fantastika kako su mnogi mislili. To je „istina“ koja se u tajnosti odvija već nekoliko decenija u našoj atmosferi.

Nakon što je priznanje stiglo od Ujedinjenih nacija, sada je potvrdila i NASA koja je nedavno održala javnu prezentaciju putem lajv strima o klimatskim promjenama i geoinženjeringu na svom JPL tehnološkom institutu Kalifornije.

Šta je uopšte geoinženjering? On obuhvata strategiju za borbu protiv globalnog zagrijevanja. Riječ je o globalnoj, ljudskom rukom izazvanoj intervenciji koja se tiče Zemljinog prirodnog klimatskog ciklusa.

Na njemačkoj nacionalnoj i najvećoj televiziji ZDF prikazana je emisija o geoinženjeringu, a tamošnji stručnjaci su pokušali da objasne šta je krajnji cilj ovog projekta. Potvrđeno je da neoznačeni avioni kruže našim nebom i zaprašuju atmosferu. Naime, tragovi na nebu svakim danom su sve vidljiviji.

Tragovi-2.jpg

Prema njihovim navodima takozvana mreža otrova“ oko planete sprečava globalno zagrevanje.

Za zaprašivanje se koristi sumpor koji se navodno u avionu spaljuje i pod visokim temperaturama pretvara u sumpor dioksid. Stručnjaci tvrde da sumpor dioksid sprečava globalno zagrijavanje, tako što formira hladni omotač oko zemlje i napominju da čestice otrovnog sumpor dioksida nemaju snagu da padnu na Zemlju.

Povodom vesti o zaprašivanju oglasila se i švedska političarka Pernila Hagberg, predsjednica stranke Zelenih.

„Dugi bijeli tragovi, oblačne sumaglice na plavom nebu iz neobilježenih aviona, nisu uobičajeni tragovi“, rekla je Hagbergova optuživši američku obavještajnu agenciju (CIA) i američku bezbjednosnu agenciju “US National Security Agency” (NSA) da vrši eksperiment.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender